Τελευταία Νέα
Διεθνή

T-Online: Η Γερμανία ελέγχει πιθανή υποκλοπή συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών

T-Online: Η Γερμανία ελέγχει πιθανή υποκλοπή συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών
Tο γερμανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει την υποτιθέμενη ηχογράφηση συνομιλίας μεταξύ του γερμανικού στρατού για επίθεση με πυραύλους Taurus στη Γέφυρα της Κριμαία
Σχετικά Άρθρα
Η γερμανική αντικατασκοπεία ελέγχει πιθανή υποκλοπή συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών σχετικά με την πιθανή χρήση πυραύλων Taurus στη Γέφυρα της Κριμαίας, αναφέρει η ειδησεογραφική πύλη T-Online , επικαλούμενη το γερμανικό υπουργείο Άμυνας.
«Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Στρατιωτικής Αντικατασκοπείας (BAMAD) έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», αναφέρει η πύλη στην απάντηση της υπηρεσίας Τύπου του υπουργείου.
Νωρίτερα, το γερμανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει την υποτιθέμενη ηχογράφηση συνομιλίας μεταξύ του γερμανικού στρατού για επίθεση με πυραύλους Taurus στη Γέφυρα της Κριμαίας.
Η Margarita Simonyan, αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, είπε ότι έλαβε μια ηχογράφηση στην οποία ανώτεροι αξιωματικοί της γερμανικής Bundeswehr συζητούσαν «πώς θα βομβαρδίσουν τη Γέφυρα της Κριμαίας».
Σύμφωνα με αυτήν, στην ηχογράφηση, οι αξιωματικοί της Bundeswehr αναφέρουν τόσο τον αμερικανικό όσο και τον βρετανικό στρατό, «συζητώντας επιπόλαια ότι αυτοί εμπλέκονται άμεσα στη σύγκρουση για μεγάλο χρονικό διάστημα».
Η Simonyan δημοσίευσε το κείμενο της συνομιλίας και στη συνέχεια την ίδια την ηχογράφηση, αν κρίνουμε από αυτούς, στη συνομιλία συμμετείχαν τέσσερις υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της Bundeswehr, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και ασκήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας, συζήτησαν την πιθανή αποστολή πυραύλων Taurus στην Ουκρανία και επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας.
Μεταξύ άλλων, ο στρατός συζητά πώς να προμηθεύσει πυραύλους Taurus και να εκπαιδεύσει τον ουκρανικό στρατό να εκτοξεύει πυραύλους στην γέφυρας της Κριμαίας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι εμφανής η εμπλοκή των Γερμανών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης