Τελευταία Νέα
Διεθνή

Welt: Η Bundeswehr θεωρεί αυθεντική την ηχογράφηση της συνομιλίας των αξιωματικών για την επίθεση στη Ρωσία

Welt: Η Bundeswehr θεωρεί αυθεντική την ηχογράφηση της συνομιλίας των αξιωματικών για την επίθεση στη Ρωσία
Στη συνομιλία, που έλαβε χώρα στις 19 Φεβρουαρίου, συμμετείχαν ο επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και ασκήσεων της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr Frank Graefe, ο επιθεωρητής του BBC Ingo Gerhartz και υπάλληλοι του κέντρου αεροπορικών επιχειρήσεων της Bundeswehr Space Command Fenske and Frostedt
Σχετικά Άρθρα
Ηχογράφηση συνομιλίας υψηλόβαθμων αξιωματικών του γερμανικού στρατού για την επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας θεωρείται αυθεντική, αναφέρει το γερμανικό έντυπο Welt.
Νωρίτερα , η εφημερίδα Bild έγραψε ότι πολλά σημεία από την ηχογράφηση της συνομιλίας που κυκλοφόρησε προηγουμένως δείχνουν την αυθεντικότητά της.
«Η ηχογράφηση δόθηκε επίσης στην Bundeswehr και αρκετοί στρατιώτες σε συνομιλία με τη Welt δήλωσαν ότι είναι αυθεντική».
Νωρίτερα, το γερμανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει την υποτιθέμενη ηχογράφηση συνομιλίας μεταξύ του γερμανικού στρατού για επίθεση με πυραύλους Taurus στη Γέφυρα της Κριμαίας.
Ταυτόχρονα, το τμήμα ανέφερε σε απάντηση αιτήματος της πύλης ειδήσεων T-Online ότι η γερμανική αντικατασκοπεία ελέγχει την πιθανή υποκλοπή συνομιλιών μεταξύ Γερμανών αξιωματικών.
Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Margarita Simonyan, δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte το πλήρες κείμενο μιας συνομιλίας μεταξύ Γερμανών αξιωματικών που συζητούσαν «πώς θα βομβαρδίσουν τη Γέφυρα της Κριμαίας».
Στη συνομιλία, που έλαβε χώρα στις 19 Φεβρουαρίου, συμμετείχαν ο επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και ασκήσεων της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr Frank Graefe, ο επιθεωρητής του BBC Ingo Gerhartz και υπάλληλοι του κέντρου αεροπορικών επιχειρήσεων της Bundeswehr Space Command Fenske and Frostedt.
Μεταξύ άλλων, οι συνομιλητές πρότειναν να χωριστεί η όλη επιχείρηση σε στάδια και να στραφούν στο Ηνωμένο Βασίλειο για βοήθεια στον προγραμματισμό.
Ένας από τους αξιωματικούς είπε επίσης ότι οι πύραυλοι Taurus θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την επίθεση εάν χρησιμοποιήθηκε το γαλλικό μαχητικό Rafale.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης