Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Επιβράδυνε στις 52,6 μονάδες ο δείκτης υπηρεσιών ISM τον Σεπτέμβριο

tags :
ΗΠΑ: Επιβράδυνε στις 52,6 μονάδες ο δείκτης υπηρεσιών ISM τον Σεπτέμβριο
Το Institute for Supply Management (ISM) ανακοίνωσε ότι ο μη μεταποιητικός δείκτης PMI υποχώρησε τον Φεβρουάριο στις 52,6 μονάδες από 53,4 μονάδες τον Ιανουάριο
Επιβράδυνση σημείωσε τον Φεβρουάριο 2024 η δραστηριότητα στον κλάδο των υπηρεσιών στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Institute for Supply Management (ISM).
Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύτηκε στις 4 Μαρτίου 2024, ο μη μεταποιητικός δείκτης PMI του ISM υποχώρησε στις 52,6 μονάδες τον προηγούμενο μήνα, από 53,4 μονάδες τον Ιανουάριο.
Μετρήσεις πάνω από το 50 δείχνουν ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενώ κάτω από το συγκεκριμένο επίπεδο συρρίκνωση. Ο δείκτης παραμένει πάντως πάνω από το επίπεδο του 50 για πάνω από ένα χρόνο.
Η τελευταία μέτρηση έχασε τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του ISM που τοποθετούσαν τον δείκτη στις 53,0 μονάδες.
Ο δείκτης για την απασχόληση στον κλάδο πέρασε σε τροχιά συρρίκνωσης, στις 48 μονάδες, όπως και ο δείκτης για τις παραδόσεις προμηθειών, στις 48,9 μονάδες που αποτελεί το χαμηλότερο από τον περασμένο Οκτώβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης