Τελευταία Νέα
Διεθνή

Unian (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η Ουκρανία αναγνώρισε την καταστροφή των συστημάτων αεράμυνας Patriot

Unian (Ουκρανικό ΜΜΕ): Η Ουκρανία αναγνώρισε την καταστροφή των συστημάτων αεράμυνας Patriot
O Unian υποστηρίζει ότι «Ουκρανοί και Ρώσοι αναλυτές» έχουν εντοπίσει τις καμπίνες των φορτηγών MAN που χρησιμεύουν ως βάση για τις εγκαταστάσεις Patriot
Το κορυφαίο ουκρανικό πρακτορείο Unian αναγνώρισε την απώλεια των ουκρανικών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων Patriot (SAM).
Η έκθεση «με μεγάλο βαθμό πιθανότητας» αναγνωρίζει την «επιβεβαιωμένη απώλεια» των εκτοξευτών M901 του συγκροτήματος MIM-104 Patriot.
Η τοποθεσία της ρωσικής επίθεσης εντοπίστηκε «σχεδόν αμέσως» βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή, γράφει το πρακτορείο.
Το Unian υποστηρίζει ότι «Ουκρανοί και Ρώσοι αναλυτές» έχουν εντοπίσει τις καμπίνες των φορτηγών MAN που χρησιμεύουν ως βάση για τις εγκαταστάσεις Patriot.
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο ενός πυραύλου από το συγκρότημα Iskander-M που χτυπά ουκρανικό εξοπλισμό στην περιοχή Pokrovsk στο Donetsk.
Σύμφωνα με το τμήμα, η επίθεση κατέστρεψε το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300.
Μια πηγή των δυνάμεων ασφαλείας, μεταξύ των συστημάτων αεράμυνας που καταστράφηκαν από το χτύπημα Iskander ήταν δύο αμερικανικά συστήματα αεράμυνας Patriot.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης