Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εικόνες ολέθρου στη Γάζα - Η στιγμή που οι IDF εξουδετερώνουν δεκάδες μαχητές της Hamas (vid)

Εικόνες ολέθρου στη Γάζα - Η στιγμή που οι IDF εξουδετερώνουν δεκάδες μαχητές της Hamas (vid)
H υπηρεσία Τύπου του ισραηλινού στρατού αναφέρει ότι οι κομάντος έχουν συλλάβει αρκετούς ακόμη μαχητές της Hamas που παραδόθηκαν στα ισραηλινά στρατεύματα
Σύμφωνα τον ισραηλινό στρατό, η μονάδα κομάντος Εγκόζ συνεχίζει τις επιχειρήσεις εντοπισμού μαχητών αλλά και όπλων στο συγκρότημα κατοικιών Χαμάντ στη Khan Yunis της νότιας Γάζας, όπου οι IDF λένε ότι τα στρατεύματα έχουν σκοτώσει δεκάδες ενόπλους της Hamas πρόσφατα.
Μάλιστα, η υπηρεσία Τύπου του ισραηλινού στρατού αναφέρει ότι οι κομάντος έχουν συλλάβει αρκετούς ακόμη μαχητές της Hamas που παραδόθηκαν στα ισραηλινά στρατεύματα.
Εν μέσω σφοδρής σύγκρουσης, ισχυρίζονται οι IDF, οι στρατιώτες δέχθηκαν πυρά ενώ έψαχναν ένα κτίριο.
Τα στρατεύματα χρησιμοποίησαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρακολούθησης για να εντοπίσουν τον ένοπλο και εκτόξευσαν πύραυλο σε ένα διαμέρισμα όπου κρυβόταν ο ένοπλος, σκοτώνοντάς τον.


Το περιστατικό έλαβε χώρα τη στιγμή που μια μητέρα και δύο παιδιά βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο, υποστηρίζουν οι ισραηλινές δυνάμεις.
Βγήκαν από το κτίριο και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από στρατιωτικούς γιατρούς.
Δύο ακόμη ένοπλοι σκοτώθηκαν και άλλος ένας συνελήφθη στο περιστατικό.
Τα ισραηλινά στρατεύματα μάχονται μεθοδικά μέσα στο εκτεταμένο συγκρότημα κατοικιών που χρηματοδοτείται από το Κατάρ από τις 3 Μαρτίου, όπως αναφέρουν οι φιλοκυβερνητικοί Times of Israel.

Το σκληρό βίντεο των IDF:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης