Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρή επίθεση Zakharova σε Burns: Τρομακτικά απερίσκεπτο το σχέδιο των ΗΠΑ για Κριμαία οδηγεί σε πολύ επικίνδυνη κλιμάκωση

Σφοδρή επίθεση Zakharova σε Burns: Τρομακτικά απερίσκεπτο το σχέδιο των ΗΠΑ για Κριμαία οδηγεί σε πολύ επικίνδυνη κλιμάκωση
«Η θέση στην οποία οι ΗΠΑ έθεσαν τους Ουκρανούς πολίτες δεν μπορεί ποτέ να γίνει πιο ευνοϊκή, γιατί η Ουάσιγκτον σκοτώνει την Ουκρανία, την τελειώνει», επεσήμανε η Zakharova
Σχετικά Άρθρα
Οι δημόσιες εκκλήσεις του Διευθυντή της CIA William Burns στις ΗΠΑ να συνεχίσουν να παράσχουν στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο, ώστε να μπορέσει να χτυπήσει την περιοχή της Κριμαίας της Ρωσίας και να καταλάβει μια πιο ευνοϊκή θέση για πιθανές συνομιλίες δεν είναι παρά μια υποκίνηση με στόχο την περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Η θέση στην οποία οι ΗΠΑ έθεσαν τους Ουκρανούς πολίτες δεν μπορεί ποτέ να γίνει πιο ευνοϊκή, γιατί η Ουάσιγκτον σκοτώνει την Ουκρανία, την τελειώνει», επεσήμανε η Zakharova.
«Είναι τρομακτικό να φανταστεί κανείς τι εννοεί ο διευθυντής της CIA όταν μιλά για μια πιο ευνοϊκή θέση: μια τέτοια δήλωση δεν μπορεί να είναι παρά μια υποκίνηση για κλιμάκωση της έντασης.
Δεν έχουν σκοτωθεί όλοι οι Ουκρανοί, σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, στην Ουκρανία και φυσικά όλα αυτά είναι μέρος του απερίσκεπτου παγκόσμιου σχεδίου της Αμερικής», συνέχισε η Zakharova.
Η Zakharova τόνισε ότι ο Burns, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα (2005-2008) που είναι επικεφαλής της CIA από το 2021, σε ακρόαση της Γερουσίας των ΗΠΑ προέτρεψε τους Αμερικανούς βουλευτές να αναλάβουν δράση ώστε η ροή στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία να μην σταματήσει. για να σώσει το καθεστώς Zelensky από την κατάρρευση.
Διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με τον Burns, το τελευταίο πακέτο βοήθειας, το οποίο έχει μπλοκαριστεί τώρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους, θα επιτρέψει στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να χτυπήσουν την Κριμαία, τους πολίτες και τις υποδομές της.
Επίσης, η βοήθεια των ΗΠΑ θα επέτρεπε στην Ουκρανία να πραγματοποιήσει μια επίθεση το 2024, κάτι που υποτίθεται ότι θα άνοιγε το δρόμο για το Κίεβο να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία από μια πιο ευνοϊκή θέση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης