Τελευταία Νέα
Διεθνή

Georgy Muradov (Κριμαία): Η πολιτική καριέρα του Zelensky θα τελειώσει με ένα δικαστήριο, είναι εγκληματίας πολέμου

Georgy Muradov (Κριμαία): Η πολιτική καριέρα του Zelensky θα τελειώσει με ένα δικαστήριο, είναι εγκληματίας πολέμου
"Η ζημιά που προκάλεσε στον ουκρανικό λαό το καθεστώς του Κιέβου υπό τον Zelensky είναι ασύγκριτη", σύμφωνα με τον Georgy Muradov
Η μοίρα του Zelensky είναι αξιοζήλευτη, η πολιτική του σταδιοδρομία θα τελειώσει με ένα δικαστήριο - το καθεστώς του Κιέβου έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον ουκρανικό λαό, τόνισε ο Georgy Muradov, ο μόνιμος εκπρόσωπος της Δημοκρατίας της Κριμαίας στον Πρόεδρο της Ρωσίας.
«Η μοίρα του ηγέτη του καθεστώτος του Κιέβου είναι θλιβερή και απελπιστική.
Η ζημιά που προκάλεσε στον ουκρανικό λαό το καθεστώς του Κιέβου υπό τον Zelensky είναι ασύγκριτη»
Σύμφωνα με τον μόνιμο εκπρόσωπο, οι πολίτες της Ουκρανίας έχουν ήδη αρχίσει να συνειδητοποιούν αυτό το γεγονός , όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων - το επίπεδο υποστήριξης προς τον Zelensky από τον ουκρανικό λαό πέφτει ραγδαία.
«Γι’ αυτό αρνείται κατηγορηματικά τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιούνταν στην Ουκρανία αυτή την άνοιξη.
Για να μην αναφέρουμε τα εγκλήματα και τις φρικαλεότητες που διαπράττονται τακτικά με εντολή του εναντίον του άμαχου πληθυσμού.
Ο Zelensky είναι, πρώτα απ’ όλα, εγκληματίας πολέμου, επομένως η πολιτική καριέρα του θα πρέπει να τελειώσει σε ένα δικαστήριο», κατέληξε ο Georgy Muradov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης