Τελευταία Νέα
Διεθνή

Naryshkin (Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών Ρωσίας): Η Γαλλία ετοιμάζει απόσπασμα 2.000 στρατιωτών για να σταλεί στην Ουκρανία

Naryshkin (Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών Ρωσίας): Η Γαλλία ετοιμάζει απόσπασμα 2.000 στρατιωτών για να σταλεί στην Ουκρανία
Αρχικά, θα περιλαμβάνει περίπου 2.000 στρατιώτες
Η ρωσική πλευρά έχει πληροφορίες ότι η Γαλλία προετοιμάζει ένα στρατιωτικό απόσπασμα 2.000 στρατιωτών που θα σταλεί στην Ουκρανία, δήλωσε ο διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) Sergey Naryshkin.
«Η σημερινή ηγεσία της Γαλλίας, δεν ενδιαφέρεται για τους θανάτους απλών Γάλλων ή για τις ανησυχίες των στρατηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται ήδη ένα απόσπασμα που θα σταλεί στην Ουκρανία.
Αρχικά, θα περιλαμβάνει περίπου 2.000 στρατιώτες».
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής εξωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών, ο γαλλικός στρατός «φοβάται ότι μια τόσο μεγάλη στρατιωτική μονάδα δεν μπορεί να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί στην Ουκρανία απαρατήρητη».
«Θα γίνει έτσι νόμιμος στόχος προτεραιότητας για επιθέσεις από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Αυτό σημαίνει ότι θα υποστεί τη μοίρα όλων των Γάλλων που ήρθαν στην Ουκρανία… τον θάνατο.
Μετά από μια διάσκεψη για την Ουκρανία στο Παρίσι, ο Γάλλος πρόεδρος Macron δεν απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποστολής δυτικών χερσαίων στρατευμάτων στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Ορκίστηκε επίσης ότι τα δυτικά κράτη θα «κάνουν ότι χρειάζεται» για να αποτρέψουν τη νίκη της Ρωσίας σε αυτή τη σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης