Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία προς Δύση: Κλιμακώνετε ανεύθυνα τη σύγκρουση στην Ουκρανία - Είστε έτοιμοι να μας πολεμήσετε;

Ρωσία προς Δύση: Κλιμακώνετε ανεύθυνα τη σύγκρουση στην Ουκρανία - Είστε έτοιμοι να μας πολεμήσετε;
«Καταλαβαίνει η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη τις συνέπειες αυτού που κάνετε;» διαμηνύει προς τους εκπροσώπους της Δύσης ο εκπρόσωπος της Μόσχας στον ΟΗΕ
Η ανεύθυνη ρητορική της Δύσης απειλεί να κλιμακώσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε μια απρόβλεπτη φάση, προειδοποίησε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Vasily Nebenzya.
«Αρχίζετε να τρομάζετε καθώς οι προσπάθειές σας να επιφέρετε μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία ή τουλάχιστον να την αποδυναμώσετε απέτυχαν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνεστε ότι χρησιμοποιώντας ανεύθυνη ρητορική, αυξάνετε τα διακυβεύματα και δημιουργείτε τον κίνδυνο η σύγκρουση να εισέλθει σε μια νέα οξεία και απρόβλεπτη φάση;» διερωτήθηκε με νόημα ο εκπρόσωπος της Μόσχας στα Ηνωμένα Έθνη, κατά την τοποθέτησή του σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Ουκρανία.
«Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε με τη Ρωσία στις χώρες σας, καταλαβαίνει η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη τις συνέπειες αυτού που κάνετε; Ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τις συνέπειες που θα μπορούσαν να έχουν οι ανεύθυνες ενέργειες και δηλώσεις σας για την περιφερειακή Ευρώπη ασφάλεια?» συνέχισε σε παρόμοιο τόνο ο Nebenzya, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους της Δύσης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Πρόσθεσε δε ότι η ευρωπαϊκή ασφάλεια έχει ήδη πληγεί σημαντικά, ιδιαίτερα από την «εξάπλωση των όπλων που παρέχονται στην Ουκρανία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης