Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η δυστοπία συνεχίζεται: Βρετανικό μουσείο ισχυρίζεται πως δεινόσαυροι και φασιανοί είναι ΛΟΑΤΚΙ+

Η δυστοπία συνεχίζεται: Βρετανικό μουσείο ισχυρίζεται πως δεινόσαυροι και φασιανοί είναι ΛΟΑΤΚΙ+
Που αλλού, στην παγκόσμια πρωτεύουσα της woke παράνοιας, τη Βρετανία...
Σχετικά Άρθρα
Καλά διαβάσατε, δεν κάνουμε πλάκα.
Ας το θέσουμε αλλιώς. Έχετε ποτέ πατήσει τέρμα γκάζι με «νεκρά» ταχύτητα; Έχετε νιώσει πως το κοντέρ με τις στροφές είναι έτοιμο να σπάσει και να προσπεράσει το όριο στροφών του κοντέρ;
Αυτό το κλισέ παράδειγμα, περιγράφει πλήρως το τί ακριβώς συμβαίνει με τη woke κουλτούρα στη Μεγάλη Βρετανία, όπου τα κοντέρ πολιτικής ορθότητας και επικίνδυνης βλακείας, έχουν σπάσει προ πολλού.
Ένα από τα πολλά πρόσφατα παραδείγματα αυτό του μουσείου Hastings Museum and Art Gallery, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ορισμένα πουλιά είναι «queer» και ότι η ιστορία των queer ζώων έχει «κρυφτεί από το κοινό».
Συγκεκριμένα, το μουσείο οργανώνει μια έκθεση ιστορίας LGBTQ που χρηματοδοτείται από το Συμβούλιο Τεχνών της Αγγλίας, η οποία ισχυρίζεται ότι ορισμένα πουλιά είναι «queer» επειδή «αλλάζουν το φύλο τους από θηλυκό σε αρσενικό».
Η Telegraph σημειώνει ότι οι ισχυρισμοί για πτηνά όπως οι φασιανοί είναι εντελώς αβάσιμοι και δεν έχουν καμία επιστημονική βάση.
Η έκθεση, σε συνεργασία με μια ομάδα που ονομάζεται Hastings Queer History Collective, υποστηρίζει περαιτέρω ότι τα επιχειρήματα σχετικά με τη συμπεριφορά «queer» στον κόσμο των ζώων που είναι «αφύσικη» υπονομεύονται από τη συμπεριφορά των πουλιών θηραμάτων.
Ένα φυλλάδιο που διατίθεται στο μουσείο αναφέρει: «Παρά την παράξενη συμπεριφορά στο ζωικό βασίλειο που παρατηρείται ήδη από τον 18ο αιώνα, συχνά αγνοείται ή κρύβεται από το κοινό», προσθέτοντας: «Ένα παράδειγμα είναι οι θηλυκοί φασιανοί που αλλάζουν το φύλο τους όταν σταματούν γεννούν αυγά και μετατρέπουν τα καφέ φτερά τους στο έντονο χρώμα που είναι χαρακτηριστικό των αρσενικών».
«Οι φασιανοί εμφανίζονται σε μερικές από τις πρώτες ευρωπαϊκές μελέτες περί queer συμπεριφοράς σε ζώα», συνεχίζει, προσθέτοντας: «με το queerness ορατό στον φυσικό κόσμο, το επιχείρημα ότι είναι κατά κάποιο τρόπο “αφύσικο” αρχίζει να ξετυλίγεται».

Όλα αυτά είναι ανοησίες.
Ενώ τα φτερά ορισμένων πουλιών αλλάζουν χρώμα λόγω ορμονικών αλλαγών, το να πούμε ότι αλλάζουν φύλο, είναι εντελώς αβάσιμο.
Η βιολόγος Dr Emma Hilton, η οποία είναι επίσης διευθύντρια του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας εκστρατείας Sex Matters για το φύλο, σημείωσε ότι «τα μόνα σπονδυλωτά που αλλάζουν φύλο είναι όλα τα ψάρια. Τα πουλιά δεν αλλάζουν φύλο».
Η κ. Hilton πρόσθεσε ότι «συχνά στη διαδικασία της γήρανσης, τα θηλυκά ζώα μπορούν να παράγουν αρσενικά χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα ορμονικών αλλαγών, μπορούμε να το δούμε και στους ανθρώπους μετά την εμμηνόπαυση, αλλά δεν θα λέγαμε ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες είχαν αλλάξει φύλο εάν είχαν λίγο μουστάκι».
Το μουσείο συνεχίζει -στο σχετικό φυλλάδιο- πως «η αποικιοκρατία του δέκατου όγδοου αιώνα είναι υπεύθυνη για την καταστροφή πολλών αρχαίων συστημάτων φύλων στις χώρες σε όλο τον κόσμο». Χωρίς να παρουσιάσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ισχυρίζεται ότι σημαντικές προσωπικότητες και πολιτισμοί του παρελθόντος έχουν μια «queer ιστορία» και πίστευαν σε ένα «τρίτο φύλο» και ότι όλα ήταν κατά κάποιο τρόπο καλυμμένα.
Για παράδειγμα, σημειώνει ότι τα παιδιά που ξεκινούσαν την εφηβεία στην αρχαία Ιαπωνία θεωρούνταν διαφορετικό φύλο και συνήψαν σεξουαλική σχέση με ενήλικες δασκάλους, χωρίς να επισημαίνει ότι πρόκειται για παιδεραστία και όχι για κάποιο είδος τρανς ιστορίας.
Το μουσείο ισχυρίζεται περαιτέρω ότι ορισμένοι Έλληνες θεοί ήταν αμφιφυλόφιλοι, ο βασιλιάς Γουλιέλμος Β' ήταν σίγουρα ομοφυλόφιλος επειδή δεν είχε γυναίκα ή παιδιά και ότι ένας Αρχιεπίσκοπος του 11ου αιώνα είχε «queer ευαισθησίες» και μπορούσε «να θεωρηθεί υπερασπιστής των ομοφυλόφιλων δικαιώματα»

Μακράν η πιο γελοία καταχώριση στον οδηγό είναι μια περιγραφή ενός απολιθωμένου αποτυπώματος δεινοσαύρου, που δηλώνει «δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη σεξουαλικότητα του δεινοσαύρου που έκανε αυτό το αποτύπωμα, αλλά γνωρίζουμε ότι το 11χρονο αγόρι που το βρήκε είναι πλέον μεγάλος, παντρεμένος ευτυχώς με τον σύζυγό του Γκρεγκ σε ένα ροζ σπίτι στο Χάστινγκς».
«Η queer ιστορία παίρνει πολλές μορφές, και σε αυτή την περίπτωση, αποτελεί σημαντικό μέρος της προέλευσης του απολιθώματος», αναφέρεται στο φυλλάδιο.

Μεγάλοι χαμένοι από όλα αυτά, μεταξύ άλλων, τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που δεν έχουν σχέση με όλα αυτά και, δυστυχώς, μπαίνουν στο στόχαστρο λόγω της woke παράνοιας. 
Και για να μην επαναλαμβανόμαστε, διαβάστε στα παρακάτω άρθρα τί συμβαίνει πάνω κάτω στη Βρετανία μόνο τους τελευταίους μήνες:

Η δυστοπία συνεχίζεται: Οι μισοί επιστήμονες της Βρετανίας, αρνούνται να μιλήσουν για δύο φύλα

Το IQ του πλανήτη υποχωρεί ραγδαία – Λογοκρισία στη... Μαίρη Πόππινς από τη Βρετανία για χάρη της πολιτικής ορθότητας

Και τί θα έπρεπε πραγματικά να νοιάζει τους Βρετανούς:

Στην «ανεπτυγμένη» Βρετανία: 14,3 εκατ. πολίτες σε ανέχεια και 4,3 εκατομμύρια παιδιά σε κατάσταση φτώχειας

Η δυσωδία της Δύσης – Ο δικαστής που θα αποφασίσει για την τύχη του Julian Assange, έχει δουλέψει για την MI6 και το βρετανικό υπουργείο Άμυνας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης