Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι άτρωτοι πύραυλοι Onyx ήταν εξοπλισμένοι για να καταστρέψουν επίγειους στόχους - Το μυστικό των Ρώσων

Οι άτρωτοι πύραυλοι Onyx ήταν εξοπλισμένοι για να καταστρέψουν επίγειους στόχους - Το μυστικό των Ρώσων
Τα συγκεκριμένα όπλα χρησιμοποιούνται τόσο σε πολεμικά πλοία όσο και σε υποβρύχια του ρωσικού ναυτικού και είναι επίσης ενσωματωμένα στο παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion
Νέα όπλα εμφανίστηκαν στο οπλοστάσιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις δυνατότητες των υπερηχητικών αντιπλοίων πυραύλων Onyx να χτυπούν επίγειους στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από μια πηγή στο ρωσικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα και δημοσιεύθηκαν από το πρακτορείο TASS, νέες ενεργές κεφαλές υποδοχής εγκαταστάθηκαν σε αυτούς τους πυραύλους. Αυτή η τεχνολογική καινοτομία επιτρέπει στους πυραύλους Onyx, που προορίζονταν προηγουμένως κυρίως για την καταστροφή ναυτικών ομάδων, να επιτίθενται αποτελεσματικά σε χερσαίους στόχους, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών εγκαταστάσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Εκτός από τη βελτίωση του προσδιορισμού των στόχων, αναπτύσσονται μέθοδοι για την προστασία αυτών των πυραύλων από εχθρικό ηλεκτρονικό πόλεμο, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη δυνατότητα επιβίωσης και την αποτελεσματικότητά τους στο πεδίο της μάχης.
Οι πύραυλοι Onyx αναπτύχθηκαν από την NPO Mashinostroyenia στο Reutov και αποτελούν μέρος της Tactical Missiles Corporation.
Τα συγκεκριμένα όπλα χρησιμοποιούνται τόσο σε πολεμικά πλοία όσο και σε υποβρύχια του ρωσικού ναυτικού και είναι επίσης ενσωματωμένα στο παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion.
Αυτή η καινοτομία σημαίνει σημαντική αύξηση των δυνατοτήτων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων όσον αφορά την καταστροφή εξαιρετικά προστατευμένων και σημαντικών χερσαίων στόχων του εχθρού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης