Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump Media: Πτώση -25% λόγω ζημιών

Trump Media: Πτώση -25% λόγω ζημιών
Η Trump Media ανακοίνωσε ότι αναμένει να καταγράψει λειτουργικές ζημίες και αρνητικές ταμειακές ροές από τις δραστηριότητες για το άμεσο μέλλον
Διολίσθηση πάνω από 25% παρουσίασαν τη Δευτέρα 1 Απριλίου 202 οι μετοχές τουTrump Media & Technology Group, καθώς η μητρική πλατφόρμα Truth Social πυροδότησε αμφιβολίες σχετικά με τη συνέχιση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει για την κάλυψη των οικονομικών της υποχρεώσεων.
Eιδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε καθαρή ζημία 58,2 εκατ. δολ. το έτος που έληξε τον Δεκέμβριο του 2023, σε σύγκριση με καθαρά κέρδη 50,5 εκατ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα. Τα έσοδα ήταν στα 4,13 εκατ. δολ. πέρυσι, από 1,47 εκατ. δολ. το 2022, μεταδίδει το πρακτορείο επικαλούμενο σχετικά έγγραφα της εταιρείας.
"Στις 31 Δεκεμβρίου 2023 και 2022, η διοίκηση είχε ουσιώδεις αμφιβολίες ότι η TMTG θα έχει επαρκή κεφάλαια για να καλύψει τις υποχρεώσεις της, καθώς αυτές καθίστανται απαιτητές, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων που σχετίζονται με γραμμάτια που είχαν εκδοθεί προηγουμένως από την TMTG", ανέφερε η εταιρεία.
Η Trump Media ανακοίνωσε ότι αναμένει να καταγράψει λειτουργικές ζημίες και αρνητικές ταμειακές ροές από τις δραστηριότητες για το άμεσο μέλλον, καθώς εργάζεται για να επεκτείνει τη βάση των χρηστών της, προσελκύοντας περισσότερους συνεργάτες και διαφημιστές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης