Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ο Donald Trump ανέστειλε την προεκλογική εκστρατεία του» – Το μήνυμα που έλαβαν οι υποστηρικτές του για την πρωταπριλιά

«Ο Donald Trump ανέστειλε την προεκλογική εκστρατεία του» – Το μήνυμα που έλαβαν οι υποστηρικτές του για την πρωταπριλιά
Tα επιτελεία των υποψηφίων αναγκάζονται να βρίσκουν ολοένα και πιο «δημιουργικούς» τρόπους για να ξεχωρίζουν...
«Αναστέλλω την προεκλογική εκστρατεία μου» έγραψε ο Donald Trump σε μήνυμα που έλαβαν οι υποστηρικτές του, κάτι που ωστόσο αποδείχθηκε πρωταπριλιάτικο ψέμα και στην πραγματικότητα είχε στόχο να τους ωθήσει να προσφέρουν χρήματα για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
Συγκεκριμένα, ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος, ο οποίος τον Νοέμβριο θα βρεθεί αντιμέτωπος στις προεδρικές εκλογές και πάλι με τον Joe Biden, έστειλε αυτό το σύντομο μήνυμα τους εκλογείς του, με e-mail και SMS.
Επιπλέον, το συνόδευε ένας υπερσύνδεσμος που οδηγούσε σε έναν ιστότοπο όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να δωρίσουν 5, 500 ή 3.300 δολάρια στην εκστρατεία του Trump.
«Πιστέψατε πραγματικά ότι ανέστειλα την εκστρατεία μου; Πρωταπριλιά!» έγραφε με κεφαλαία γράμματα ο Trump.

Τους ζητούν οικονομική συνδρομή

Τα τελευταία αρκετά χρόνια, οι Αμερικανοί ψηφοφόροι κατακλύζονται από SMS, επιστολές και μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους –κάποιες φορές μέχρι και δέκα την ημέρα– που τους καλούν να στηρίξουν οικονομικά τους υποψηφίους.
Έτσι, τα επιτελεία των υποψηφίων αναγκάζονται να βρίσκουν ολοένα και πιο «δημιουργικούς» τρόπους για να ξεχωρίζουν.
Σε μια χώρα όπου για μια εκλογική νίκη απαιτούνται δισεκατομμύρια δολάρια, οι δωρεές είναι πολύτιμες.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφος για την προεδρία, συχνά επικαλείται τις δικαστικές περιπέτειές του για να συγκινήσει τους ψηφοφόρους του.
«Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Biden προσπαθεί να με φυλακίσει ισόβια», έγραφε, χωρίς αποδείξεις, σε ορισμένα μηνύματα.
Για την ώρα πάντως, το ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην προέδρου διαθέτει λιγότερα χρήματα από εκείνο του Biden.
Το επιτελείο των Δημοκρατικών δεν δίστασε μάλιστα να υιοθετήσει την τακτική του Τραμπ, που συνηθίζει να «στολίζει» με σκληρά επίθετα τους αντιπάλους του, και τον αποκαλεί πλέον «Ντον ο αδέκαρος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης