Τελευταία Νέα
Διεθνή

InfoBRICS: Τα αμερικανικά μαχητικά F-16 δεν θα επιβιώσουν στις μάχες με τα ρωσικά MiG-31

InfoBRICS: Τα αμερικανικά μαχητικά F-16 δεν θα επιβιώσουν στις μάχες με τα ρωσικά MiG-31
To MiG-31 μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 3.000 χιλιόμετρα την ώρα και εμβέλεια πτήσης περίπου 3.000 χιλιομέτρων, κάτι που το F-16 «δεν είχε καν ονειρευτεί»
Η Δύση θα αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων εάν προμηθεύσει την Ουκρανία με αμερικανικά μαχητικά F-16, όπως προειδοποίησε ο Ρώσος Πρόεδρος Putin, και το ίδιο το αεροσκάφος αποδεικνύεται ανίσχυρο απέναντι στο ρωσικό MiG-31, γράφει το InfoBRICS.
«Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin προειδοποίησε για τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσει το ΝΑΤΟ εάν προμήθευε το καθεστώς του Κιέβου με μαχητικά F-16, ακόμη και αν εκκινούσαν από αεροδρόμια τρίτων χωρών που δεν εμπλέκονται επίσημα στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι τα αεροδρόμια από τα οποία θα απογειώνονται τα μαχητικά F-16 θα γίνουν νόμιμος στόχος για τον ρωσικό στρατό
Το InfoBRICS τόνισε επίσης ότι το ρωσικό μαχητικό MiG-31, χάρη στα αεροδυναμικά του χαρακτηριστικά, μπορεί να πετά με υπερηχητικές ταχύτητες ακόμη και σε χαμηλά ύψη.
Επιπλέον, πρόσθεσε, το MiG-31 μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 3.000 χιλιόμετρα την ώρα και εμβέλεια πτήσης περίπου 3.000 χιλιομέτρων, κάτι που το F-16 «δεν είχε καν ονειρευτεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης