Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι σχέσεις με το ΝΑΤΟ έχουν διολισθήσει στο επίπεδο της άμεσης σύγκρουσης

Ρωσία: Οι σχέσεις με το ΝΑΤΟ έχουν διολισθήσει στο επίπεδο της άμεσης σύγκρουσης
Το ΝΑΤΟ συνεχίζει τις κινήσεις του προς τα σύνορα μας είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Οι σχέσεις της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ έχουν διολισθήσει στο επίπεδο της άμεσης σύγκρουσης τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Στην πραγματικότητα, τώρα αυτές οι σχέσεις έχουν διολισθήσει στο επίπεδο της άμεσης αντιπαράθεσης.
Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, η ίδια η συμμαχία δεν είναι πλέον κάτι που αυξάνεται συνεχώς, αλλά εμπλέκεται ήδη στη σύγκρουση γύρω από την Ουκρανία.
Το ΝΑΤΟ συνεχίζει την κίνησή του προς τα σύνορά μας, συνεχίζει την επέκταση της στρατιωτικής της υποδομής προς τα σύνορά μας» υποστήριξε ο Peskov απαντώντας στο ερώτημα του πώς αξιολογεί τις σχέσεις της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με τον Peskov, το ΝΑΤΟ αποτελεί έναν αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την Ευρώπη, και δεν συμβάλλει στην ασφάλεια.
«Ουσιαστικά, το ΝΑΤΟ συνεχίζει να επιδεικνύει του τι είναι, επειδή το ΝΑΤΟ σχεδιάστηκε, διαμορφώθηκε, δημιουργήθηκε και διοικήθηκε ως Συμμαχία από τις ΗΠΑ ως όργανο αντιπαράθεσης, κυρίως στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα να μην συμβάλλει με κανέναν τρόπο στην ασφάλεια, στην προβλεψιμότητα και στη σταθερότητα στην ήπειρο, αλλά αντίθετα αποτελούν αποσταθεροποιητικό παράγοντα» υποστήριξε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης