Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gerhard Schröder (Πρώην Καγκελάριος Γερμανίας): Η Γερμανία να προωθήσει ειρηνευτικό σχέδιο… ο Putin θα συμφωνήσει

Gerhard Schröder (Πρώην Καγκελάριος Γερμανίας): Η Γερμανία να προωθήσει ειρηνευτικό σχέδιο… ο Putin θα συμφωνήσει
Σύμφωνα με την πρώην καγκελάριο, όχι μόνο η Γερμανία, αλλά και η Γαλλία θα πρέπει να στηρίξουν τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο πρόεδρο Putin
Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) θα πρέπει να συμμετάσχει πιο ενεργά στην ανάπτυξη διπλωματικών επιλογών για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Gerhard Schröder σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.
«Εμείς το SPD πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», τόνισε ο Gerhard Schröder.
Ο πρώην πρόεδρος του SPD επέστησε την προσοχή στις δραστηριότητες του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής παράταξης, Rolf Mützenich, ο οποίος υποστηρίζει το πάγωμα της σύγκρουσης για χάρη μιας πιθανής διπλωματικής επίλυσης.
Σύμφωνα με τον Schröder, οι εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση θα επιτρέψουν στο SPD να ανακτήσει την εξουσία του ως κόμμα που είναι κατά του πολέμου.
Σύμφωνα με την πρώην καγκελάριο, όχι μόνο η Γερμανία, αλλά και η Γαλλία θα πρέπει να στηρίξουν τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο πρόεδρο Putin.
«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Putin ενδιαφέρεται επίσης για μια διπλωματική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία», εξέφρασε την άποψή του ο Gerhard Schröder.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης