Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική συνταγή… καταστροφής των Ουκρανών - Τα Su -34 και οι βόμβες ολίσθησης

Η ρωσική συνταγή… καταστροφής των Ουκρανών - Τα Su -34 και οι βόμβες ολίσθησης
Χτυπούν με υψηλή ακρίβεια θέσεις και στόχους από απόσταση 70 χιλιομέτρων
Τα ρωσικά βομβαρδιστικά πρώτης γραμμής Su-34 και οι βόμβες ολίσθησης αποδεικνύεται ότι καταστρέφουν με τεράστια επιτυχία τις θέσεις του ουκρανικού στρατού αναφέρει σε δημοσίευμα του το Military Watch Magazine.
«Το αεροσκάφος έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη χρήση βομβών ολίσθησης υψηλής ακρίβειας στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης αεροπορικής υποστήριξης» τονίζει το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας πως οι βόμβες ολίσθησης επιτρέπουν στα μαχητικά να χτυπούν στόχους από απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων.
Επιπλέον, όπως επισημαίνεται, μια ισχυρή βόμβα ολίσθησης της νέας κατηγορίας Drill θα μπορούσε να είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη στο βομβαρδιστικό Su-34.
«Μπορούν να παραδώσουν πολύ μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο από τους πύραυλους που εκτοξεύονται από αέρος, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος και μπορούν να φέρουν όχι μόνο συμβατικές κεφαλές, αλλά και θερμοβαρικές κεφαλές βελτιστοποιημένες για την εξουδετέρωση των επίγειων δυνάμεων σε οχυρωμένες θέσεις» επισημαίνει το Military Watch Magazine

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης