Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ταυτοποιήθηκε και καταζητείται ένας ύποπτος για επίθεση σε αστυνομικούς στη Μόσχα

Ρωσία: Ταυτοποιήθηκε και καταζητείται ένας ύποπτος για επίθεση σε αστυνομικούς στη Μόσχα
Το ρωσικό ΥΠΕΣ προειδοποίησε ότι ο δράστης μπορεί να είναι οπλισμένος και για τον λόγο αυτό, τόνισε προς τους πολίτες πως «θα πρέπει να προσέχουν να μην ξεκινήσουν διάλογο μαζί του»
Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας ταυτοποίησε τον ύποπτο που επιτέθηκε σε αστυνομικούς στο Shchelkovo κοντά στη Μόσχα, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να σκοτωθεί, αναφέρει η εκπρόσωπος του υπουργείου Irina Volk στο κανάλι της στο Telegram.
«Κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής έρευνας, υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας αναγνώρισαν τον ύποπτο για επίθεση εναντίον αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος στο δημοτικό διαμέρσμα Losino-Petrovsky της περιοχής «Shchelkovskoye» της Μόσχας, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να σκοτωθεί και ένας άλλος να τραυματιστεί σοβαρά», έγραψε για το περιστατικό η Volk.
Έχει κινηθεί ποινική δίωξη και διερευνάται βάσει του άρθρου 317 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Ένας κάτοικος της Μόσχας, ο Vasily Vladimirovich Buryakov, γεννημένος το 1990, καταζητείται για τη διάπραξη ενός ιδιαίτερα σοβαρού εγκλήματος. Η αστυνομία λαμβάνει μέτρα για τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
Η Volk προειδοποίησε ότι ο δράστης μπορεί να είναι οπλισμένος και για τον λόγο αυτό, τόνισε προς τους πολίτες πως «θα πρέπει να προσέχουν να μην ξεκινήσουν διάλογο μαζί του και να μην κάνουν ανεξάρτητες προσπάθειες να τον συλλάβουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης