Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πέντε ουκρανικά drones εξουδετερώθηκαν πάνω από την περιοχή Bryansk

Πέντε ουκρανικά drones εξουδετερώθηκαν πάνω από την περιοχή Bryansk
Η επιτυχής καταστροφή εχθρικών UAV καταδεικνύει την υψηλή ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα του ρωσικού συστήματος αεράμυνας
Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας απέτρεψαν με επιτυχία μια προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου αεροσκάφους.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, πέντε τέτοια drones καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή Bryansk.
Πρόκειται για μια ένδειξη της εντατικοποίησης των προσπαθειών της Ουκρανίας να επιτεθεί στο ρωσικό έδαφος χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους όπλων, συμπεριλαμβανομένων πυροβολικού και πυραύλων, μαζί με drones.
Αυτή η ενέργεια του καθεστώτος του Κιέβου πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης στρατιωτικής σύγκρουσης και εντάσσεται στις καθημερινές προσπάθειες επιρροής στις ρωσικές παραμεθόριες περιοχές.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ρωσικού τμήματος άμυνας, οι δυνάμεις αεράμυνας που βρίσκονται σε υπηρεσία ανταποκρίνονται γρήγορα σε τέτοιες απειλές, διασφαλίζοντας την προστασία των εγκαταστάσεων στη χώρα.
Η επιτυχής καταστροφή εχθρικών UAV καταδεικνύει την υψηλή ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα του ρωσικού συστήματος αεράμυνας.

www.bankignews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης