Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θερμό επεισόδιο Γεωργιάδη – Βελόπουλου στη Βουλή

Θερμό επεισόδιο Γεωργιάδη – Βελόπουλου στη Βουλή
Τα αίματα άναψαν, όταν ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε προσβολή για τους Έλληνες πολίτες την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου
Άγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή, μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.
Οι δύο άνδρες που συνυπήρξαν πολιτικά στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, αντάλλαξαν βαρύτατες κατηγορίες και οξύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ανεβάζοντας στα ύψη το κοινοβουλευτικό θερμόμετρο.
Τα αίματα άναψαν, όταν ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε προσβολή για τους Έλληνες πολίτες την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας ότι στα 40 λεπτά που διήρκεσε, το μόνο που βρήκε να πει για το νομοσχέδιο του ΕΣΥ, ήταν ότι «εγώ τα έχω κάνει σαν τα μούτρα μου».
Από το θηκάρι τους, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές, ξέθαψαν το… ξίφος παλαιότερων κινήσεων και δηλώσεων που είχαν κάνει, και οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις που εκφράζουν σήμερα.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, θύμισε στον υπουργό Υγείας τι έλεγε για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, ενώ ο υπουργός Υγείας, πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι «το 2014 παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές».
Το φραστικό επεισόδιο κορυφώθηκε με τον κ. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «φαιδρό που πουλάει παραμύθια», και τον κ. Βελόπουλο να… ανταποδίδει, αποκαλώντας τον υπουργό «υβριστή, συκοφάντη, λασπολόγο και γλύφτη του συστήματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης