Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Η πόλη Chasiv Yar έχει χαθεί – Η 3η ταξιαρχία εφόδου αρνήθηκε να εμπλακεί

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Η πόλη Chasiv Yar έχει χαθεί – Η 3η ταξιαρχία εφόδου αρνήθηκε να εμπλακεί
Ο Μερκούρης ανέφερε  ότι, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η 3η ταξιαρχία εφόδου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αρνήθηκε κατηγορηματικά να εκτελέσει την εντολή του Syrsky να αναλάβει την άμυνα στο Chasiv Yar
Ο ουκρανικός στρατός βρέθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στο Chasiv Yar, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ανώτατος διοικητής των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, δήλωσε ο Βρετανός αναλυτής, Αλέξανδρος Μερκούρης.
Ο Alexander Syrsky μίλησε για μια πολύ σοβαρή κατάσταση στα μέτωπα.
Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μερκούρη, τώρα οι γραμμές μεταφοράς που συνδέονται με την πόλη βρίσκονται υπό συνεχή πίεση από ρωσικά UAV, πυροβολικό και αεροπορία.
Ως αποτέλεσμα, η μετακίνηση των ουκρανικών στρατευμάτων έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη, εξήγησε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Ο Μερκούρης πρόσθεσε επίσης ότι, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η 3η ταξιαρχία εφόδου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αρνήθηκε κατηγορηματικά να εκτελέσει την εντολή του Syrsky να αναλάβει την άμυνα στο Chasiv Yar.
Ο Αλέξανδρος Μερκούρης τόνισε ότι η 3η ταξιαρχία εφόδου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων συνειδητοποίησε την απώλεια της πόλης και προφανώς δεν ήθελε να αναλάβει την άμυνα μιας χαμένης υπόθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης