Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι διέλυσαν τη βόρεια ουκρανική διοίκηση και δύο εκτοξευτές S – 300 μέσα σε 24 ώρες

Οι Ρώσοι διέλυσαν τη βόρεια ουκρανική διοίκηση και δύο εκτοξευτές S – 300 μέσα σε 24 ώρες
Οι Ουκρανοί είχαν βαρύτατες απώλειες 590 στρατιωτών (νεκροί, τραυματίες)
Οι ρωσικές δυνάμεις βελτίωσαν τις θέσεις τους στην πρώτη γραμμή και απέκρουσαν μια αντεπίθεση του ουκρανικού στρατού στην περιοχή του Donetsk.
Οι Ουκρανοί είχαν βαρύτατες απώλειες 590 στρατιωτών (νεκροί, τραυματίες) ενώ οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τη διοίκηση του ουκρανικού στρατού στην περιοχή και δύο εκτοξευτές πυραύλων εδάφους-αέρος S-300 την περασμένη ημέρα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/4/2024) η Μόσχα.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, αεροσκάφη, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών δυνάμεων κατέστρεψαν ένα διοικητήριο της Επιχειρησιακής Διοίκησης της βόρειας ομάδας μάχης της Ουκρανίας, δύο εκτοξευτές με φωτισμό στόχου και ραντάρ καθοδήγησης ενός S-300 επιφανείας- πυραυλικό σύστημα αέρος και αποθήκη πυρομαχικών.
Τις τελευταίες 24 ώρες ο ρωσικός στρατός χτύπησε τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε 126 περιοχές.
Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν δύο αντεπιθέσεις του ουκρανικού στρατού στην περιοχή Kupyansk την περασμένη ημέρα, ανέφερε το υπουργείο. «Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, οι μονάδες της Δυτικής Ομάδας Μάχης προκάλεσαν απώλειες με δύναμη πυρός στο προσωπικό και τον εξοπλισμό του 57ου μηχανοκίνητου τάγματος πεζικού, της 100ης μηχανοκίνητης και 31ης ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς του ουκρανικού στρατού», σύμφωνα με τη Μόσχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης