Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Οι επίλεκτες Ουκρανικές Ταξιαρχίες παραδίδονται στο Chasiv Yar δυτικά του Bakhmut

Ritter (πρώην CIA): Οι επίλεκτες Ουκρανικές Ταξιαρχίες παραδίδονται στο Chasiv Yar δυτικά του Bakhmut
Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, ο ουκρανικός στρατός δέχεται χτυπήματα και καταγράφει δραματικές απώλειες
Οι καλύτερες ουκρανικές μονάδες που στάλθηκαν στο Chasiv Yar ή Chasov Yar αρνούνται να πολεμήσουν και υποχωρούν από τις θέσεις τους ή παραδίδονται δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού, Scott Ritter.
«Οι Ουκρανοί έστειλαν τις τρεις καλύτερες μονάδες στο Chasov Yar.
Όλες τους αποτελούνται από φανατικούς.
Η 25η ταξιαρχία έχει ήδη παραδοθεί, η 67η ταξιαρχία έχει δηλώσει ότι δεν θα πάει καν ενώ και οι Azov αποσύρονται εντελώς και αρνούνται να πολεμήσουν».
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν τη συνοχή, αυτό θα οδηγήσει σύντομα τον στρατό σε πλήρη κατάρρευση.
Όπως σημείωσε ο Scott Ritter, ο ουκρανικός στρατός δέχεται χτυπήματα και καταγράφει δραματικές απώλειες.
Ο Denis Pushilin επικεφαλής του Donetsk, δήλωσε ότι οι ρωσικές μονάδες πολεμούν ενεργά στην περιοχή Chasiv Yar.
Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν προς την πόλη Chasiv Yar.

Προέλαση Ρωσικών δυνάμεων στο Chasiv Yar

Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα κοντά στο Chasiv Yar εν μέσω συνεχιζόμενων μαχών στις 19 Απριλίου.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 19 Απριλίου υποδεικνύουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν στη νοτιοδυτική Bohdanivka (βορειοανατολικά του Chasiv Yar).
Οι μάχες συνεχίστηκαν βόρεια του Chasiv Yar κοντά στην Kalynivka. κοντά στο Novyi Microraion (ανατολικό Chasiv Yar) και στο Kanal Microraion (το ανατολικότερο Chasiv Yar), ανατολικά του Chasiv Yar κοντά στο Ivanivske, νοτιοανατολικά του Chasiv Yar κοντά στο Klishchiivka. και νότια του Chasiv Yar κοντά στο Niu York
Η μισή περιοχή της ντάτσας βόρεια του Kanal Microraion είναι μια αμφισβητούμενη «γκρίζα ζώνη».
Οι ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται ταυτόχρονα προς Bohdanivka-Kalynivka, προς το Kanal Microraion, κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου T0504 (Bakhmut-Chasiv Yar) βορειοδυτικά του Ivanivske, από το Ivanivske, και μεταξύ Ivanivske και Klishchiivka προς το Siverskyi-Donetsk.
Στοιχεία της 200ης Ταξιαρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκιοφόρων (14η AC, Στρατιωτική Περιφέρεια Λένινγκραντ [LMD]) και του 102ου Συντάγματος Μηχανοκίνητων Τυφεκίων (150η Μεραρχία Μηχανοκίνητων Τυφεκίων, 8η Στρατιά Συνδυασμένων Όπλων [CAA], Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια [SMD] λειτουργούν επίσης) κοντά στο Chasiv Yar

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης