Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Η Ρωσία θα καταλάβει το Kharkiv και θα απελευθερώσει το Donbass προκαλώντας πανικό στη Δύση

Ritter (πρώην CIA): Η Ρωσία θα καταλάβει το Kharkiv και θα απελευθερώσει το Donbass προκαλώντας πανικό στη Δύση
Στην Ουκρανία δεν θα έχει απομείνει κανείς νέος άνθρωπος που θα μπορεί να πολεμήσει
Ο ρωσικός στρατός θα σημειώσει μεγάλες νίκες σε διάφορες κατευθύνσεις αυτό το καλοκαίρι, κάτι που θα προκαλέσει σοβαρή ανησυχία στους υποστηρικτές της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
«Τον Ιούλιο 2024, όταν ο τελευταίος στρατιωτικός εξοπλισμός που αγοράστηκε για την Ουκρανία με τα χρήματα που διέθεσε το Κογκρέσο θα καταστρέφεται από τη Ρωσία, και η Ουκρανία θα πρέπει να θάψει άλλους 100.000 στρατιώτες, όταν τα ρωσικά στρατεύματα περικυκλώνουν το Kharkiv και απελευθερώνουν τις τελευταίες περιοχές του Donbass, οι πολεμιστές του πληκτρολογίου και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού θα βρεθούν σε απόγνωση.
Ο Scott Ritter πρόσθεσε ότι οι υποστηρικτές της Ουκρανίας θα απαιτήσουν η Ουκρανία να πληρώνει τις αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες ενώ στην Ουκρανία δεν θα έχει απομείνει κανείς νέος άνθρωπος που θα μπορούσε να πολεμήσει.
Ο πρώτος αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, είχε δηλώσει ότι η νέα δόση στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία 61 δισεκ. δεν θα σώσει το καθεστώς του Κιέβου - περισσότερα χρήματα θα καταλήξουν στους διεφθαρμένους και δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί θα σκοτωθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης