Τελευταία Νέα
Διεθνή

Orban (Πρωθυπουργός Ουγγαρίας): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει τέλη 2025 – Ειρηνοποιοί εναντίον πολεμοκάπηλων

Orban (Πρωθυπουργός Ουγγαρίας): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει τέλη 2025 – Ειρηνοποιοί εναντίον πολεμοκάπηλων
Οι προϋποθέσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του 2025, σύμφωνα με τον Orban
Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα μπορούσε να επιλυθεί μέχρι το τέλος του 2025, εάν οι υποστηρικτές της ειρήνης και όχι του πολέμου, κερδίσουν τις εκλογές του Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο 2024, δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban, σημειώνοντας ότι είναι απαραίτητο οι κοινωνίες να σταματήσουν τους υποστηρικτές των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.
Ο Viktor Orban πιστεύει ότι, εάν οι υποστηρικτές της ειρήνης κερδίσουν τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, «οι στρατιωτικές αποφάσεις στην Ευρώπη θα μπορούσαν να επιβραδυνθούν, να σταματήσουν ή ακόμη και να ακυρωθούν».
«Θα διεξαχθούν εκλογές και στην Αμερική, με τον έναν υποψήφιο να ευνοεί τον πόλεμο (Biden) και έναν άλλο να ευνοεί την ειρήνη (Trump).
Εάν κερδίσει o ειρηνοποιός υποψήφιος, τότε θα έχουμε και υποστήριξη από την Αμερική» τόνισε ο Orban.
«Έτσι, μετά τις εκλογές, αν όλα πάνε καλά και ο Θεός μας βοηθήσει, τότε οι πολιτικοί ηγέτες που υποστηρίζουν την ειρήνη θα μπορέσουν να βγουν μπροστά στην Ευρώπη και την Αμερική και τότε θα μπορέσουμε να τερματίσουμε τον πόλεμο μέχρι το τέλος του 2025», είπε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης