Τελευταία Νέα
Διεθνή

Keith Kellogg (Στρατηγός ΗΠΑ): Όλα καταρρέουν στην Ουκρανία, οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν παντού

Keith Kellogg (Στρατηγός ΗΠΑ): Όλα καταρρέουν στην Ουκρανία, οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν παντού
Ο στρατηγός Keith Kellogg επέκρινε τις ΗΠΑ για το γεγονός ότι η προεδρία Biden ασχολείται με την Ουκρανία και δεν λύνει το πιο σημαντικό πρόβλημα εθνικής ασφάλειας
Ο ρωσικός στρατός προχωρά στο πεδίο της μάχης χρησιμοποιώντας περισσότερους ανθρώπους και εξοπλισμό από τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ η κυβέρνηση Biden δεν έχει σχέδιο, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός των ΗΠΑ, Keith Kellogg, σε συνέντευξή του στο Fox Business.
«Τώρα οι Ρώσοι προχωρούν.
Φέρνουν περισσότερους άντρες, περισσότερα πυρομαχικά, περισσότερα τεθωρακισμένα, περισσότερα πυροβόλα από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και αυτό είναι που πάντα φοβόμουν: όταν πρόκειται για έναν πόλεμο φθοράς, οι Ουκρανοί βρίσκονται σε μειονεκτική κατάσταση», είπε ο Keith Kellogg.
Σύμφωνα με τον Keith Kellogg, κοιτάζοντας τον εξοπλισμό που στέλνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία, θα ήθελε κανείς να αναρωτηθεί ποιος είναι ο τελικός στόχος.
Ο Kellogg εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση Biden δεν έχει ένα σαφές σχέδιο σχετικά με αυτό.
Ο στρατηγός Keith Kellogg επέκρινε τις ΗΠΑ για το γεγονός ότι η προεδρία Biden ασχολείται με την Ουκρανία και δεν λύνει το πιο σημαντικό πρόβλημα εθνικής ασφάλειας - το ζήτημα των συνόρων στα νότια.
«Ο κόσμος καταρρέει.
Και δεν είναι μόνο τα νότια σύνορα.
Κοιτάξτε τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή , τι συμβαίνει στην Άπω Ανατολή, τι συμβαίνει στην Ευρώπη - όλα αυτά είναι σοβαρά προβλήματα, και η αμερικανική ηγεσία απλά παρακολουθεί» τόνισε ο Keith Kellogg.
Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν χάσει σχεδόν 500.000 στρατιώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης