Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπουργός Διασποράς Ισραήλ: Η κυβέρνηση Biden βλάπτει τα συμφέροντα μας - Προτιμώ τον Trump και τους Ρεπουμπλικανούς

Υπουργός Διασποράς Ισραήλ: Η κυβέρνηση Biden βλάπτει τα συμφέροντα μας - Προτιμώ τον Trump και τους Ρεπουμπλικανούς
«Είπε "Μην" στην αρχή του πολέμου στη Hezbollah, καθώς και στο Ιράν. Είδαμε το αποτέλεσμα...», τόνισε χαρακτηριστικά υπουργός Υποθέσεων Διασποράς του Ισραήλ
Ακόμη και όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden ετοιμάζεται να μερικά ακόμη δισεκατομμύρια στρατιωτική βοήθεια για το Ισραήλ, ο υπουργός Υποθέσεων Διασποράς της χώρας πιστεύει ότι βλάπτει και υποτιμά τα συμφέροντα του εβραϊκού κράτους.
«Οι ΗΠΑ δεν προβάλλουν δύναμη υπό την ηγεσία του Biden και βλάπτουν το Ισραήλ και άλλες χώρες», δήλωσε ο Amichai Chikli, μέλος του δεξιού κόμματος Λικούντ, στο ισραηλινό ραδιόφωνο Kan.
«Είπε "Μην" στην αρχή του πολέμου στη Hezbollah, καθώς και στο Ιράν. Είδαμε το αποτέλεσμα...», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.
«Αν ήμουν Αμερικανός πολίτης με δικαίωμα ψήφου, θα ψήφιζα τον Trump και τους Ρεπουμπλικάνους», πρόσθεσε ο Chikli.
Παρά τη σταθερή στρατιωτική και διπλωματική υποστήριξη της κυβέρνησης Biden, έχει επικριθεί από ορισμένους Ισραηλινούς αξιωματούχους για απώλειες αμάχων και ανεπαρκείς προμήθειες βοήθειας στη Γάζα, ενώ προέτρεψε επίσης το Ισραήλ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση έναντι της Hezbollah και του Ιράν για να αποτρέψει την περιφερειακή σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης