Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εξωθημένο από βαριές ήττες, το Κίεβο και οι ΝΑΤΟϊκοί... αναζητούν μεγάλες νίκες στα μέσα ενημέρωσης

Εξωθημένο από βαριές ήττες, το Κίεβο και οι ΝΑΤΟϊκοί... αναζητούν μεγάλες νίκες στα μέσα ενημέρωσης
Στις 28 Απριλίου, 5 πύραυλοι ATACMS που στόχευαν εγκαταστάσεις αεράμυνας στο Δυτικό Ακρωτήριο Tarkhankut καταστράφηκαν
Μία από αυτές τις προκλήσεις μπορεί να είναι η αναμενόμενη μαζική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας προσεχώς.
Σε μια προσπάθεια να αποδυναμώσει τη ρωσική αεράμυνα στη χερσόνησο, ο ουκρανικός/ΝΑΤΟϊκός στρατός εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές στο αεροδρόμιο κοντά στο Dzhankoi στις 17 Απριλίου.
Στις 28 Απριλίου, 5 πύραυλοι ATACMS που στόχευαν εγκαταστάσεις αεράμυνας στο Δυτικό Ακρωτήριο Tarkhankut καταστράφηκαν.
Παρά τα ψέματα των Ουκρανών σχετικά με τον αμυντικό χαρακτήρα των στρατιωτικών προμηθειών του ΝΑΤΟ, οι νέες παρτίδες πυραύλων ATACMS παρασχέθηκαν για τα πλήγματα βαθιά στα ρωσικά μετόπισθεν.
Μια επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας δεν είναι σημαντική από την άποψη της στρατιωτικής αναγκαιότητας, αλλά σε περίπτωση επιτυχίας, μπορεί να φέρει την απαραίτητη προσοχή των μέσων ενημέρωσης για να κρύψουν προσωρινά τις απώλειες της Ουκρανίας.
Από την άλλη πλευρά, οι ζημιές στις ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κριμαία, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών αεροδρομίων και του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, μπορεί να αποτελέσουν βαρύ πλήγμα για τη Ρωσία. Τα ακριβή χτυπήματα στα ρωσικά μετόπισθεν με προηγμένους δυτικούς πυραύλους δεν θα βοηθήσουν τον ουκρανικό στρατό να κερδίσει, αλλά θα μπορούσαν να έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα και μπορεί να αποδυναμώσουν τη Ρωσία σε περίπτωση μεγαλύτερου πολέμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης