Διεθνή

Σημαντική εξέλιξη: Τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να προχωρήσουν στην Konstantinovka

Σημαντική εξέλιξη: Τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να προχωρήσουν στην Konstantinovka
Υπό την ενεργό υποστήριξη του πυροβολικού, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης 9K57 Uragan και των αυτοκινούμενων συστημάτων πυροβολικού Msta-SM2, οι ομάδες επίθεσης μπόρεσαν να προχωρήσουν αρκετές εκατοντάδες μέτρα
Στο πεδίο μάχης στο ανατολικό μέτωπο, τα στρατεύματα της 29ης Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων του Ρωσικού Στρατού έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο προς τους οικισμούς Paraskovievka και Konstantinovka.
Υπό την ενεργό υποστήριξη του πυροβολικού, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης 9K57 Uragan και των αυτοκινούμενων συστημάτων πυροβολικού Msta-SM2, οι ομάδες επίθεσης μπόρεσαν να προχωρήσουν αρκετές εκατοντάδες μέτρα, προσεγγίζοντας κρίσιμες οχυρωμένες περιοχές.
H προέλαση είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στο φράξιμο ενός εκ των τελευταίων υλικοτεχνικών κενών που διασφαλίζουν τον ανεφοδιασμό της οχυρωμένης περιοχής Ugledar.
Η αποτελεσματική χρήση πυροβολικού και πυρός αντι-μπαταριών καθιστά δυνατή τη διατήρηση υπό έλεγχο όχι μόνο των μπροστινών θέσεων του εχθρού, αλλά και των πίσω θέσεων.
Τα πληρώματα Su-34NVO διαδραματίζουν ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας κατευθυνόμενες βόμβες UFAB-500M-62 για χτυπήματα ακριβείας σε εχθρικές οχυρώσεις και κόμβους επιμελητείας.
Οι συγκεκριμένες ενέργειες μειώνουν σημαντικά την ικανότητα του εχθρού να ανασυνταχθεί και να υποστηρίξει τις δυνάμεις του σε κρίσιμες περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης