Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώτη επίθεση σε ισραηλινά εδάφη από το Μπαχρέιν - Υπεύθυνη η οργάνωση «Ισλαμική Αντίσταση»

Πρώτη επίθεση σε ισραηλινά εδάφη από το Μπαχρέιν - Υπεύθυνη η οργάνωση «Ισλαμική Αντίσταση»
Η οργάνωση, που αποκαλείται Saraya al-Ashtar ή al-Ashtar Brigades, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ένα drone να εκτοξεύεται προς το λιμάνι του Eilat
Μια οργάνωση που αυτοπροσδιορίζεται με τον τίτλο «Ισλαμική Αντίσταση στο Μπαχρέιν» ανέλαβε την ευθύνη για την πρώτη επίθεση από τη χώρα του Κόλπου προς το Ισραήλ.
Η εν λόγω οργάνωση, που αποκαλείται Saraya al-Ashtar ή al-Ashtar Brigades, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ένα drone να εκτοξεύεται, προς το λιμάνι της ισραηλινής πόλης Eilat, το Σάββατο.
Εντούτοις, το Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει καμία τέτοια επίθεση.
Σύμφωνα με την οργάνωση «στόχος ήταν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τις χερσαίες μεταφορές στη σιωνιστική οντότητα [Trucknet] στην πόλη Umm al-Rashrash [Eilat] στην κατεχόμενη Παλαιστίνη».
Η Trucknet, η οποία είναι μια ισραηλινή εταιρεία μεταφορών, υπέγραψε συμφωνία τον Μάρτιο για τη μεταφορά πετρελαίου μεταξύ του Ισραήλ και των αραβικών χωρών.
Η Saraya al-Ashtar χαρακτηρίζεται ως «τρομοκρατική» οργάνωση από τις ΗΠΑ, με την Ουάσινγκτον να ισχυρίζεται ότι η οργάνωση έχει δεσμούς με το Ιράν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης