Τελευταία Νέα
Διεθνή

Goya (Γάλλος Συνταγματάρχης): Εάν η Ουκρανία χάσει το Chasiv Yar, οι Ρώσοι θα χτυπήσουν το Kramatorsk, τέλος το Donbass για τους Ουκρανούς

Goya (Γάλλος Συνταγματάρχης): Εάν η Ουκρανία χάσει το Chasiv Yar, οι Ρώσοι θα χτυπήσουν το Kramatorsk, τέλος το Donbass για τους Ουκρανούς
«Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα προς την κατεύθυνση του Chasiv Yar, υπάρχει κίνδυνος μιας αρκετά γρήγορης πτώσης αυτής της πόλης» τόνισε ο Michel Goya
Ο ουκρανικός στρατός κοντά στο Chasiv Yar βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, η υποχώρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από την πόλη θα ανοίξει το δρόμο για την απελευθέρωση του Kramatorsk από τη Ρωσία, δήλωσε ο συνταγματάρχης του γαλλικού στρατού Michel Goya σε συνέντευξή του στο LCI.
«Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα προς την κατεύθυνση του Chasiv Yar, υπάρχει κίνδυνος μιας αρκετά γρήγορης πτώσης αυτής της πόλης» τόνισε ο Michel Goya.
Σύμφωνα με τον Michel Goya, η πόλη είναι καλά οχυρωμένη από τα ουκρανικά στρατεύματα και αντιπροσωπεύει μια επιτυχημένη αμυντική θέση.
Αλλά η κατάληψη αυτού του στρατηγικού οικισμού από τους Ρώσους θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν επιθετικές πρωτοβουλίες και να φτάσουν προς το Kramatorsk και το Slavyansk σημείωσε ο Michel Goya.
«Πρόκειται για δύο πόλεις με συνολικό πληθυσμό άνω των εκατό χιλιάδων ανθρώπων και είναι πραγματικά σημαντικές», τόνισε ο συνταγματάρχης.
Πρόσφατα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών (GUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Vadim Skibitsky, δήλωσε ότι ο Chasiv Yar θα έπεφτε αναπόφευκτα από τις επιθέσεις του ρωσικού στρατού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης