Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Medvedev απειλεί τη Δύση με παγκόσμια καταστροφή, αν στείλει στρατό στην Ουκρανία

Ο Medvedev απειλεί τη Δύση με παγκόσμια καταστροφή, αν στείλει στρατό στην Ουκρανία
Η αποστολή των στρατευμάτων τους στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας θα σημάνει την άμεση εμπλοκή τους στον πόλεμο.
Η ανάπτυξη δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα ισοδυναμούσε με την κήρυξη πολέμου από τις χώρες αυτές στη Ρωσία και θα οδηγούσε σε καταστροφή σε παγκόσμια κλίμακα, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev.
«Η αποστολή των στρατευμάτων τους στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας θα σημάνει την άμεση εμπλοκή τους στον πόλεμο.
Θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό. Και, δυστυχώς, όχι στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας", έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Πρόσθεσε ότι σε αυτή την περίπτωση, οι δυτικοί ηγέτες «δεν θα μπορούν να κρυφτούν στον λόφο του Καπιτωλίου, ή στο Μέγαρο Ελιζέ, ή στην οδό Ντάουνινγκ 10». «Θα επακολουθήσει μια παγκόσμια καταστροφή», κατέληξε ο Dmitry Medvedev.

«Ξεδιάντροπος υπολογισμός»

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αιτία της συζήτησης για την αποστολή δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, που ξεκίνησε ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, είναι ένας «ξεδιάντροπος υπολογισμός για πολιτικούς πόντους μπόνους».
«Κάποιο είδος συνολικής υποβάθμισης της άρχουσας τάξης στη Δύση βρίσκεται σε εξέλιξη», διευκρίνισε ο Medvedev και επανέλαβε ότι το μέγεθος της καταστροφικής φύσης μιας τέτοιας σύγκρουσης ήταν κάτι που «ο πρόεδρος των ΗΠΑ John Kennedy και ο Σοβιετικόε ηγέτης Nikita Khrushchev μπορούσαν να αντιληφθούν πριν από 60 χρόνια».
«Ωστόσο, οι σημερινοί ανώριμοι ηλίθιοι που ανέβηκαν στην εξουσία στη Δύση συνεχίζουν να μην το αναγνωρίζουν αυτό», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης