Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Game over, η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει απευθείας τις χώρες του ΝΑΤΟ

Scott Ritter (πρώην CIA): Game over, η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει απευθείας τις χώρες του ΝΑΤΟ
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εάν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ εμφανιστούν στη ζώνη σύγκρουσης, η Ρωσία μπορεί να αρχίσει να εξαπολύει πυρηνικά πλήγματα όχι στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά αμέσως σε κέντρα λήψης αποφάσεων των χωρών της Συμμαχίας
Εάν σταλούν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, η Ρωσία θα μπορούσε να χτυπήσει τις χώρες του ΝΑΤΟ με πυρηνικά όπλα, προειδοποίησε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter.
«Σας παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας και ακούστε τι λέω:
Η Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια θα πραγματοποιήσει ασκήσεις για τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων.
Η Ρωσία δεν θα χτυπήσει την Ουκρανία με πυρηνικά, δεν θα το κάνουν αυτό, αλλά θα βομβαρδίσουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία».
Ο Scott Ritter τόνισε επίσης ότι η Δύση θα αντιμετωπίσει έναν πυρηνικό πόλεμο, αν πραγματικά τον θέλει.
«Ο Putin πλέον δεν μπλοφάρει, αυτό δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι αστείο, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τη Ρωσία, το κατέστησαν σαφές από την αρχή», πρόσθεσε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η Ρωσία καταστρέφει τον ουκρανικό στρατό και ως απάντηση, οι δυτικές χώρες απειλούν να στείλουν τα στρατεύματά τους, κάτι που, σύμφωνα με τον Ritter, έχει ήδη ανακοινωθεί επανειλημμένα από τη Ρωσία ως κόκκινες γραμμές.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εάν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ εμφανιστούν στη ζώνη σύγκρουσης, η Ρωσία μπορεί να αρχίσει να εξαπολύει πυρηνικά πλήγματα όχι στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά αμέσως σε κέντρα λήψης αποφάσεων των χωρών της Συμμαχίας.
«Ελπίζω οι άνθρωποι που το παρακολουθούν αυτή τη στιγμή να νιώσουν κρύο ιδρώτα γιατί σε αυτό το σημείο ο κόσμος τελειώνει, κυρίες και κύριοι, το παιχνίδι τελείωσε, όσα σχέδια είχατε για το καλοκαίρι ακυρώνονται, όσα σχέδια για τα Χριστούγεννα ότι κι αν είχατε, ξεχάστε τα», είπε ο Scott Ritter.
Ο Scott Ritter κάλεσε επίσης τον πρόεδρο των ΗΠΑ Biden να αναγκάσει τον Macron να «σιωπήσει» και να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η Ρωσία θα σβήσει τη Γαλλία από τον χάρτη και θα χτυπήσει τη Ρουμανία

Εάν σταλούν γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία, η Ρωσία θα τα καταστρέψει και θα χτυπήσει γαλλικούς στόχους στη Ρουμανία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
«Ο Putin θα καταστρέψει όλα τα γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία και στη συνέχεια πιθανότατα θα χτυπήσει τα γαλλικά κέντρα επιμελητείας στη Ρουμανία», τόνισε ο Scott Ritter.
Κάποιοι Γάλλοι στρατηγοί εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι η Ρωσία δεν θα χτυπούσε την Γαλλία επειδή έχει «διακόσια» πυρηνικά όπλα, αλλά τώρα ο Putin δεν μπλοφάρει.
«Δεν πειράζει - η Ρωσία έχει χιλιάδες από αυτούς, θα σας εξαφανίσουν από προσώπου γης, και αυτό πρέπει να καταλάβει η Γαλλία, θα σβήσετε από προσώπου γης προειδοποίησε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι αρχές στην Γαλλία πρέπει να «κλείσουν το στόμα τους» και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αναγκάσουν τον Macron να σταματήσει την κλιμάκωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης