Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανός μισθοφόρος ξυλοκόπησε κάτοικο στην Οδησσό

Βρετανός μισθοφόρος ξυλοκόπησε κάτοικο στην Οδησσό
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία
Βίντεο από έναν καυγά που σημειώθηκε σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της Οδησσού, με έναν κάτοικο της περιοχής και έναν στρατιώτη ντυμένο με στολή του βρετανικού στρατού, διέρρευσε στα κοινωνικά δίκτυα.
Το βίντεο κατέγραψε πώς ξεκίνησε η σύγκρουση: Μια κλωτσιά στο αυτοκίνητο ενός κατοίκου της Οδησσού από έναν αλλοδαπό ξεχείλισε το ποτήρι, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό του όπλο. Για άγνωστο λόγο, ο γεμιστήρας έπεσε από το πιστόλι και μετά η κατάσταση εξελίχθηκε σε συμπλοκή σώμα με σώμα.
Ο Βρετανός ακούγεται να μιλά σε άπταιστα αγγλικά, κάτι που επιβεβαιώνει την ξένη καταγωγή του.
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου.
Το συμβάν καταγράφεται σε μια σημαντική διπλωματική συγυρία, εν μέσω οξείας διεθνούς έντασης. Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε έντονη διαμαρτυρία στη Μεγάλη Βρετανία σε σχέση με δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο η Ουκρανία να χρησιμοποιήσει βρετανικά όπλα για επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος. Η συνάντηση με τον Βρετανό Πρέσβη στη Μόσχα υπογράμμισε τη σοβαρότητα αυτών των δηλώσεων ως απειλής για την κλιμάκωση της σύγκρουσης και την αύξηση της βρετανικής εμπλοκής στην ουκρανική κρίση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης