Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Μις Ισραήλ παραλίγο να δεχθεί θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι - Πήρε μέρος σε αποτυχημένο κοινωνικό πείραμα

Η Μις Ισραήλ παραλίγο να δεχθεί θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι - Πήρε μέρος σε αποτυχημένο κοινωνικό πείραμα
«Είμαι στρατιώτης των IDF, ρωτήστε με ό,τι θέλετε»

Η Μις Ισραήλ Νόα Κότσβα αποφάσισε μαζί με τους συνεργάτες της να κρεμάσει ένα πλακάτ από τον λαιμό της στο οποίο αναγραφόταν: «είμαι στρατιώτης των IDF, ρωτήστε με ό,τι θέλετε» στο γεμάτο από διαδηλωτές πάρκο Washington Square κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα.
Όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αντίδραση και την οργή ορισμένων, με μία κοπέλα να την πλησιάζει και να την απειλεί με μαχαίρι, ενώ άλλοι την αποκαλούσαν «μικρή σιωνίστρια».
«Τράβηξε ένα μαχαίρι εναντίον μας και φοβηθήκαμε τόσο πολύ που τρέξαμε μακριά», δήλωσε η Cochva στη New York Post.
Κάποια στιγμή, μια γυναίκα πλησίασε την Κότσβα και τον οπερατέρ της και έβγαλε ένα μαχαίρι – μετά τους έβρισε και τους το πέταξε ενώ γρύλιζε, «μικρή Σιωνίστρια!». σύμφωνα με βίντεο στο Instagram.
«Μας τράβηξε ένα μαχαίρι και φοβηθήκαμε τόσο πολύ που στην πραγματικότητα τράπηκα σε φυγή», είπε η Cochva στην The Post.
«Αυτή η γυναίκα, φαινόταν ότι ήθελε πραγματικά να μας πληγώσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μίσος στα μάτια της».
Η Cochva, η οποία βρισκόταν στην πόλη για να υποστηρίξει τη φιλοϊσραηλινή ομάδα Facts for Peace, δήλωσε ότι κατήγγειλαν μαζί με τους συνεργάτες της την κοπέλα που πήγε να τους επιτεθεί.

«Είσαι εγκληματίας πολέμου… πώς κοιμάσαι τη νύχτα;»

Μια πηγή της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε την Τετάρτη ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα αρχείο για το τρομακτικό περιστατικό. 
Από τους περίπου 100 ανθρώπους που συνάντησε, περίπου το 70% ξεστόμισε αντι-ισραηλινά σχόλια, συχνά φωνάζοντας ή γουρλώνοντας τα μάτια τους, είπε. Μόνο ένα άτομο της έκανε μια ειλικρινή ερώτηση.
«Είσαι εγκληματίας πολέμου!», φώναξε ένας άνδρας, σύμφωνα με βίντεο στο Instagram. Ένας άλλος ακούγεται να της λέει: «πώς κοιμάσαι τη νύχτα;», με την Cochva να του απαντά: «κοιμάμαι πολύ καλά γιατί ξέρω ότι είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης