Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο! Ο Biden… ακούει για πρώτη φορά ότι υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις – Δεν αναγνωρίζει ούτε τον πληθωρισμό

Απίστευτο! Ο Biden… ακούει για πρώτη φορά ότι υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις – Δεν αναγνωρίζει ούτε τον πληθωρισμό
Ο Joe Biden φαινόταν σοκαρισμένος όταν η παρουσιάστρια έβγαλε μια λίστα με στατιστικά στοιχεία που περιγράφουν λεπτομερώς πόσο κακή είναι η οικονομία
Σε μια μάλλον άβολη στιγμή ήρθε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, κατά τη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, ειδικά όταν ρωτήθηκε για το πώς σκοπεύει να ανακτήσει το χαμένο δημοσκοπικά έδαφος.
Αφού φάνηκε σαν να ακούει για πρώτη φορά ότι υπολείπεται των δημοσκοπήσεων, ο Biden υποστήριξε ότι "τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων ήταν λανθασμένα από πάντα".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο CNN, ο Joe Biden φαινόταν σοκαρισμένος όταν η παρουσιάστρια έβγαλε μια λίστα με στατιστικά στοιχεία που περιγράφουν λεπτομερώς πόσο κακή είναι η οικονομία.
Αντί να αναφέρει πώς θα βελτιώσει την κατάσταση, ο Biden αρνήθηκε οτιδήποτε από αυτά ήταν αληθινό και ισχυρίστηκε ότι κάθε δημοσκόπηση που δείχνει ότι οι Αμερικανοί ευνοούν τον Trump για την οικονομία είναι λάθος.
«Οι ψηφοφόροι, με μεγάλη διαφορά, εμπιστεύονται τον Trump περισσότερο στην οικονομία», σημείωσε η παρουσιάστρια, προτού απαριθμήσει πιθανούς λόγους για αυτό, συμπεριλαμβανομένου του διπλασιασμού του κόστους αγοράς ενός σπιτιού, του γεγονότος ότι το πραγματικό εισόδημα που αντιπροσωπεύει τον πληθωρισμό μειώνεται, της οικονομικής ανάπτυξης και της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, που πλησιάζει σε χαμηλό δύο ετών.
«Ανησυχείτε ότι σας τελειώνει ο χρόνος για να ανατρέψετε την πορεία της οικονομίας;», ρωτήθηκε ο Biden.
«Το έχουμε ήδη ανατρέψει», υποστήριξε περίεργα ο Biden, προτού προσθέσει ότι «τα στοιχεία της δημοσκόπησης ήταν λανθασμένα από τότε».
Όταν επισημάνθηκε από την παρουσιάστρια ότι οι τιμές των ειδών παντοπωλείου αυξήθηκαν σχεδόν κατά το ένα τρίτο, ο Biden το απέρριψε και ισχυρίστηκε ότι οι Αμερικανοί «έχουν τα χρήματα να ξοδέψουν».
Ισχυρίστηκε ότι ο πληθωρισμός ήταν 9% όταν ανέλαβε, αλλά ήταν 1,4% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Επανέλαβε επίσης ότι κατάφερε τη δημιουργία εκατομμυρίων θέσεων εργασίας, αλλά απέκρυψε ότι οι αριθμοί περιλαμβάνουν θέσεις εργασίας που αποκαταστάθηκαν από την πανδημία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης