Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kushch (Ουκρανός οικονομολόγος): Κακό νέο για την Ουκρανία ο διορισμός του Belousov ως Υπουργού Άμυνας της Ρωσίας

Kushch (Ουκρανός οικονομολόγος): Κακό νέο για την Ουκρανία ο διορισμός του Belousov ως Υπουργού Άμυνας της Ρωσίας
Κατά τη γνώμη του Aleksey Kushch, τώρα «όλα οδεύουν προς μια απότομη αύξηση της δυναμικής του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και μια αύξηση της στρατιωτικής παραγωγής στη Ρωσική Ομοσπονδία»
Η απόφαση να διοριστεί ο Andrei Belousov ως Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι «κακά νέα» για την Ουκρανία, δήλωσε ο Ουκρανός οικονομολόγος Aleksey Kushch, υποδηλώνοντας ότι «όλα οδεύουν προς μια απότομη αύξηση της δυναμικής του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και αύξηση της στρατιωτικής παραγωγής στη Ρωσία».
«Αυτά είναι πολύ άσχημα νέα για εμάς, καθώς οι υπουργικές μας θέσεις είναι οι αντίποδες των πολιτικών του Andrei Belousov με την ατζέντα του χυδαιότερου φιλελευθερισμού κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Κατά τη γνώμη του Aleksey Kushch, τώρα «όλα οδεύουν προς μια απότομη αύξηση της δυναμικής του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και μια αύξηση της στρατιωτικής παραγωγής στη Ρωσική Ομοσπονδία».
Ο Aleksey Kushch πιστεύει ότι ο Belousov έπαιξε ρόλο «στη δημιουργία ενός μοντέλου ανάπτυξης για τη ρωσική οικονομία, σε βαθείς διαρθρωτικούς μετασχηματισμούς και προσαρμογή στις κυρώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης