Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Rama ξαναχτυπά - Πρόγραμμα εκμάθησης αλβανικής γλώσσας για παιδιά Αλβανών στην Ελλάδα

O Rama ξαναχτυπά - Πρόγραμμα εκμάθησης αλβανικής γλώσσας για παιδιά Αλβανών στην Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τους γείτονες

Σχετικά Άρθρα

Στα σκαριά βρίσκεται πρόγραμμα διδασκαλίας της αλβανικής γλώσσας στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Αλβανού πρωθυπουργού Edi Rama, ο οποίος κοινοποίησε τη σχετική ανάρτηση της Πρεσβείας της Αλβανίας στην Αθήνα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Στην ανάρτηση της Πρεσβείας της Αλβανίας αναφέρεται συγκεκριμένα:
"Η Πρεσβεία της Αλβανίας ενημερώνει την έναρξη της διαδικασίας συλλογής εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού «Δάσκαλοι για την Ελλάδα».
Το πρόγραμμα αυτό έχει στη βάση του την εκμάθηση αλβανικής γλώσσας για παιδιά Αλβανών στην Ελλάδα. Στη συνέχεια θα επεκταθεί και στη διδασκαλία λογοτεχνίας και ιστορίας της Αλβανίας.
Η Πρεσβεία καλεί όλους τους καθηγητές αδειούχων καθηγητών Αλβανικής γλώσσας να υποβάλουν αίτηση στην κλειστή διεύθυνση www.mesuespergreqine.gr (ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί σύντομα) για να εκφράσουν ετοιμότητα και να παρουσιάσουν μόνο το έγγραφο άδειας εκπαιδευτικού.
Επίσης, όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μπουν σε εκπαιδευτικά μαθήματα για να δώσουν μάθημα αλβανικής γλώσσας και να λάβουν πιστοποιητικό από το Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν αίτηση.
Το πρόγραμμα αυτό ενισχύεται οικονομικά από την αλβανική κυβέρνηση και όλοι οι επιλεγμένοι εκπαιδευτικοί θα λάβουν μηνιαίο μισθό από το Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού
Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές έως 30 Ιουνίου 2024".


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης