Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανθρωποκυνηγητό δίχως αύριο στην Γαλλία για τον βαρόνο και εκτελεστή Mohamed Amra – Τα συνδικάτα των σωφρονιστικών υπαλλήλων στα κάγκελα

Ανθρωποκυνηγητό δίχως αύριο στην Γαλλία για τον βαρόνο και εκτελεστή Mohamed Amra – Τα συνδικάτα των σωφρονιστικών υπαλλήλων στα κάγκελα

Πως κατάφερε να δραπετεύσει ο σκληρός κακοποιός

Σχετικά Άρθρα

Ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό λαμβάνει χώρα στη βόρεια Γαλλία για έναν κρατούμενο που δραπέτευσε κατά τη διάρκεια μιας θανατηφόρας ενέδρας, όπως έχουμε γράψει από την ημέρα που συνέβη το περιστατικό.
Ο Mohamed Amra, γνωστός ως “The Fly”, επέστρεφε στη φυλακή από δικαστήριο στη Νορμανδία, όταν ένα αυτοκίνητο εμβόλισε το φορτηγάκι της σωφρονιστικής υπηρεσίας σε σταθμό διοδίων.
Ένοπλοι άνοιξαν στη συνέχεια πυρ εναντίον του οχήματος, σκοτώνοντας δύο σωφρονιστικούς και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τρεις.
Βίντεο από τη σκηνή δείχνει ένα φλεγόμενο μαύρο αυτοκίνητο που φαίνεται να συγκρούστηκε με το φορτηγάκι της φυλακής κοντά σε σταθμό διοδίων αυτοκινητοδρόμου, σύμφωνα με δημοσίευμα. BFMTVAND CNN join.
Δύο κουκουλοφόροι κρατούν μακριά όπλα και ένα άλλο βίντεο δείχνει άλλους δύο να περιπολούν σε κοντινή απόσταση.
Σύμφωνα με τη Le Parisien, τέσσερις ένοπλοι άνδρες χρησιμοποίησαν δύο οχήματα για να επιτεθούν σε βαν της αστυνομίας.
Οι επιτιθέμενοι διέφυγαν με ένα από τα αυτοκίνητα μαζί με τον κρατούμενο.
Ο πρόεδρος Macron δήλωσε στη Γαλλία ότι “γίνονται τα πάντα για να βρεθούν οι δράστες”. Εν τω μεταξύ, τα συνδικάτα των Γάλλων σωφρονιστικών υπαλλήλων κάλεσαν σε στάσεις εργασίας σε ιδρύματα σε όλη τη χώρα την Τετάρτη (15/5/2024) σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο νεκρούς.
Εκατοντάδες υπάλληλοι σε φυλακές και κέντρα κράτησης σε ολόκληρη τη χώρα έχουν πραγματοποιήσει διαμαρτυρίες για την εργασία, όπου θα εκτελούν μόνο τα απαραίτητα καθήκοντα.

bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης