Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Παναθηναϊκός «τελείωσε» τον Akaydin μετά την ανάρτηση για τον Kemal - Οι Τούρκοι τον αποθεώνουν

Ο Παναθηναϊκός «τελείωσε» τον Akaydin μετά την ανάρτηση για τον Kemal - Οι Τούρκοι τον αποθεώνουν
Την ίδια ώρα άλλα ΜΜΕ της Τουρκίας κάνουν λόγο για σκανδαλώδη απόφαση αποκλεισμού του Samet Akaydın από την αποστολή του ντέρμπι εξαιτίας της άρνησης του να κατεβάσει το επίμαχο ποστάρισμα
Χαμός επικρατεί από εχθές 19/5 στον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά την ανάρτηση του Τούρκου αμυντικού, Samet Akaydın για τον Kemal, ανήμερα της επετείου μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.
Τούρκος δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής, που κόπηκε χθες τελευταία στιγμή από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εξαιτίας του story που έκανε με τον Kemal, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το «τριφύλλι».
Ο 30χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός με βάση όσα αναφέρει το ρεπορτάζ από την γείτονα, αρνήθηκε να κατεβάσει την χθεσινή ιστορία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία σχετιζόταν με την σημερινή 20/5 εθνική εορτή για την Τουρκία, κατά την οποία εκείνοι τιμούν την αρχή του «πολέμου της ανεξαρτησίας» που οδήγησε στην ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1923.
Έτσι αποφασίστηκε να αποκλειστεί.

Akaydin_Cumhuriet.webp
Εν τέλει κατέβασε την ανάρτηση, αλλά προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια τόσο στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας όσο και στο ίδιο το κλαμπ, αφού χθές στην Ελλάδα ήταν η μέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τούρκος ρεπορτέρ της Φενέρμπαχτσε, οι «πράσινοι» δεν έμειναν στο απλό αποκλεισμό του και αποφάσισαν να τον τελειώσουν από την ομάδα με αποτέλεσμα ο Samet Akaydın να επιστρέψει στην Τουρκία και την Φενέρ νωρίτερα.
Την ίδια ώρα άλλα ΜΜΕ της Τουρκίας κάνουν λόγο για σκανδαλώδη απόφαση αποκλεισμού του Samet Akaydın από την αποστολή του ντέρμπι εξαιτίας της άρνησης του να κατεβάσει το επίμαχο ποστάρισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης