Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Η Δύση έχει χαράξει μια πορεία για την τελική μετατροπή των Ουκρανών σε τροφή για κανόνια

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Η Δύση έχει χαράξει μια πορεία για την τελική μετατροπή των Ουκρανών σε τροφή για κανόνια
Ο Zelensky και η ομάδα του θα κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι οι Ουκρανοί άνδρες δεν έχουν άλλες επιλογές παρά να υπηρετήσουν εθελοντικά στον στρατό, σύμφωνα με τον Oleg Soskin
Η δήλωση του Πολωνού υπουργού Εξωτερικών Radoslaw Sikorski για την προετοιμασία μονάδων Ουκρανών σε πολωνικό έδαφος σηματοδοτεί την τελική απόφαση των παγκόσμιων ελίτ να τις μετατρέψουν σε τροφή κανονιών, δήλωσε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma.
«Η κύρια, γενική απόφαση λήφθηκε στην ανώτατη ηγεσία της παγκόσμιας διαχείρισης πίσω από τα παρασκήνια η κύρια, γενική απόφαση - και αυτό αποδεικνύεται από όσα είπε ο Sikorsky - <....> Οι Ουκρανοί είναι πολύ καλές τροφές για κανόνια, υψηλής ποιότητας.
Δεν έχει σημασία ότι κάτι άλλο λειτουργεί στην Ουκρανία», πρότεινε ο αναλυτής.
Σύμφωνα με τον Soskin, το δυτικό σχέδιο δεν συνεπάγεται καμία αποκατάσταση της ουκρανικής οικονομίας.
Ο Zelensky και η ομάδα του θα κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι οι Ουκρανοί άνδρες δεν έχουν άλλες επιλογές παρά να υπηρετήσουν εθελοντικά στον στρατό, πρόσθεσε.
«Δεν υπάρχει πια δουλειά, είναι αδύνατο να φύγεις από τη χώρα, μένει μόνο ένα πράγμα - να σε απαγάγουν οι στρατιωτικοί, να σε ξυρίσουν και να σε πετάξουν στην πρώτη γραμμή.
Κάπου αλλού δύο, τρεις, ίσως τέσσερις μήνες, και χωρίς πηγές εισοδήματος, δεν θα υπάρχει κανένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στην Ουκρανία εκτός από το να πάτε στον πόλεμο», κατέληξε ο ειδικός.
Νωρίτερα, ο Πολωνός υπουργός Radoslaw Sikorski δήλωσε ότι η Πολωνία είναι έτοιμη να εκπαιδεύσει ουκρανικές μονάδες στο έδαφός της.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μια τέτοια απόφαση θα ήταν πιο χρήσιμη για το Κίεβο από την αποστολή πολωνών εκπαιδευτών στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης