Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σπαρακτικό βίντεο: Η τελευταία αγκαλιά τριών φίλων πριν τους «καταπιεί» ορμητικός χείμαρρος

Σπαρακτικό βίντεο: Η τελευταία αγκαλιά τριών φίλων πριν τους «καταπιεί» ορμητικός χείμαρρος
Τα πτώματα δύο κοριτσιών βρέθηκαν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες περίπου 1 χιλιόμετρο πιο κάτω από τον ποταμό την Κυριακή, ανέφερε η εφημερίδα Corriere della Sera, ενώ ο 25χρονος εξακολουθεί να αγνοείται με τις έρευνες να συνεχίζονται

Συγκλονίζει το βίντεο από τις τελευταίες στιγμές μιας παρέας τρίων φίλων, ενός αγοριού και 2 κοριτσιών που η εκδρομή τους στη φύση κατέληξε σε τραγωδία.
Το βίντεο δείχνει τα τρία παιδιά, που ταυτοποιήθηκαν ως η 20χρονη Πατρίτσια, η 23χρονη Μπιάνκα και ο 25χρονο Κρίστιαν, να αγκαλιάζονται στις όχθες του ποταμού Νατισόνε το απόγευμα της Παρασκευής (31/5), κοντά στο Ούντινε της βόρειας Ιταλίας, λίγο πριν παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά.
Οι πυροσβέστες κλήθηκαν και τα πληρώματα έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Όσο κι αν προσπάθησαν ωστόσο να σώσουν τα τρία νεαρά παιδιά, πετώντας τους σχοινί, δεν τα κατάφεραν.
Τα πτώματα δύο κοριτσιών βρέθηκαν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες περίπου 1 χιλιόμετρο πιο κάτω από τον ποταμό την Κυριακή, ανέφερε η εφημερίδα Corriere della Sera, ενώ ο 25χρονος εξακολουθεί να αγνοείται με τις έρευνες να συνεχίζονται.
Οι γυναίκες έχουν αναγνωριστεί ως μια 20χρονη φοιτήτρια και μια 23χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία είχε φτάσει πρόσφατα στην Ιταλία για να επισκεφθεί τους γονείς της. Ο 25χρονος, επίσης Ρουμάνος, λέγεται ότι είναι ο φίλος της 23χρονης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης