Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Άλλοι τέσσερις από τους ομήρους της Hamas είναι νεκροί

Ισραήλ: Άλλοι τέσσερις από τους ομήρους της Hamas είναι νεκροί
Τον Δεκέμβριο, η Hamas είχε δώσει στη δημοσιότητα προπαγανδιστικό βίντεο των Peri, Cooper και Metzger, οι οποίοι είχαν απαχθεί από το κιμπούτς Νιρ Οζ
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν σήμερα ότι άλλοι τέσσερις εκ των ομήρων που απήχθησαν από την σουνίτικη οργάνωση της Παλαιστίνης Hamas είναι νεκροί.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι IDF επιβεβαίωσαν τον θάνατο άλλων τεσσάρων ομήρων αφού εξασφάλισαν νέα στοιχεία στη διάρκεια επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Ύστερα από την επίθεση της Hamas στις 7 Οκτωβρίου, ο 79χρονος Chaim Peri, ο 84χρονος Amiram Cooper, ο 80χρονος Yoram Metzger και ο 51χρονος Nadav Popplewell φέρονται να μεταφέρθηκαν στη Χαν Γιούνις, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή πριν από αρκετούς μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες του ισραηλινού στρατού.
Τον Δεκέμβριο, η Hamas είχε δώσει στη δημοσιότητα προπαγανδιστικό βίντεο των Peri, Cooper και Metzger, οι οποίοι είχαν απαχθεί από το κιμπούτς Νιρ Οζ.
Τον Μάρτιο, η Hamas είχε ανακοινώσει πως σκοτώθηκαν εξαιτίας ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής.
Τον Μάιο, η Hamas είχε δημοσιοποιήσει επίσης βίντεο του Popplewell, αλλά ο ισραηλινός στρατός θεωρεί πως ο 51χρονος από το κιμπούτς Νιρίμ ήταν ήδη νεκρός τότε.
Συνολικά, οι IDF έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο 41 εκ των 120 αιχμαλώτων της Hamas που παρέμεναν στη Λωρίδα της Γάζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης