Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έτοιμη για νίκη δηλώνει η Le Pen: Οι Γάλλοι αποκήρυξαν τις πολιτικές Macron - Το εθνικό στρατόπεδο έχει τώρα ιστορική ευκαιρία

Έτοιμη για νίκη δηλώνει η Le Pen: Οι Γάλλοι αποκήρυξαν τις πολιτικές Macron - Το εθνικό στρατόπεδο έχει τώρα ιστορική ευκαιρία
«Όσο περισσότερο μιλάει, τόσο περισσότερο κερδίζουμε», τονίζει η Le Pen για τον πρόεδρο της Γαλλίας
Η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Marine Le Pen σήκωσε άμεσα το γάντι των ... πρόωρων εκλογών που πέταξε ο πρόεδρος Emmanuel Macron, δηλώνοντας έτοιμη για μια νέα νίκη μετά τον θρίαμβο των Ευρωεκλογών.
Ειδικότερα, η Le Pen, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Journal de 20 heures» του TF1, τόνισε πως οι εκλογές αυτές δεν την εξέπληξαν, μιας και ήταν κάτι που «είχαν ζητήσει», όπως μεταδίδει η Liberation.
«Οι Γάλλοι έχουν εκφράσει μια πολύ σαφή αποκήρυξη της πολιτικής του Emmanuel Macron», λέει, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, το οποίο στις ευρωεκλογές κατάφερε να συγκεντρώσει το 31,47% των ψήφων.
«Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να επιτρέψουμε στο εθνικό στρατόπεδο να επαναφέρει τη Γαλλία σε τροχιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να είμαστε σε θέση να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά, να ανοιχτούμε», εκτίμησε.
Η Le Pen, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του RN προανήγγειλει ότι ο Jordan Bardella θα ήταν πρωθυπουργός σε περίπτωση νίκης του κόμματός της, δείχνοντας έτσι βέβαιη για το ενδεχόμενο νίκης της ενάντια στον νυν πρόεδρο.
Όταν ο Gilles Bouleau, ο παρουσιαστής της εκπομπής, την ρώτησε αν θα ήθελε ένα debate με τον Macron, εκείνη απαντήστε καταφατικά, αλλά με καυστικό τρόπο το εξής: «Όσο περισσότερο μιλάει, τόσο περισσότερο κερδίζουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης