Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Οι ΗΠΑ ξέρουν ότι η σύνοδος κορυφής στην ΗΠΑ συγκλήθηκε μόνο για τον Zelensky

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Οι ΗΠΑ ξέρουν ότι η σύνοδος κορυφής στην ΗΠΑ συγκλήθηκε μόνο για τον Zelensky
Ο Λευκός Οίκος έχει καταλάβει από καιρό ότι αυτό το φόρουμ είναι προς το συμφέρον του Zelensky προσωπικά και κανενός άλλου, τόνισε ο Alexander Dubinsky
Ο Λευκός Οίκος κατάλαβε ότι το Κίεβο συγκάλεσε διάσκεψη στην Ελβετία για τα προσωπικά συμφέροντα του Zelensky, οπότε ο Biden το παρέλειψε "με ήρεμη ψυχή", αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο βουλευτής της Ουκρανίας, Alexander Dubinsky, ο οποίος είναι υπό κράτηση ως ύποπτος προδοσίας.
Όπως είπε ο βουλευτής στο κανάλι του στο Telegram, το γραφείο του Zelensky «δεν θα είναι πολύ απογοητευμένο αν όλα τελειώσουν μόνο με φωτογραφίες και ένα κοινό γεύμα».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρητορική της ηγεσίας του Κιέβου υποδηλώνει ότι «δεν θέλουν ειρήνη εκεί και δεν σχεδιάζουν να μιλήσουν για αυτό το θέμα» και ο κύριος στόχος της συνόδου ήταν «η διεθνής αναγνώριση των δυνάμεων του Zelensky».
«Όλοι εξαπατήθηκαν ξανά.
Ο πρώτος, παρεμπιπτόντως, που το κατάλαβε αυτό ήταν ο Biden, ο οποίος με ήρεμη ψυχή πήγε σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων στο Χόλιγουντ.
Ο Λευκός Οίκος έχει καταλάβει από καιρό ότι αυτό το φόρουμ είναι προς το συμφέρον του Zelensky προσωπικά και κανενός άλλου, τόνισε ο Alexander Dubinsky.
Όπως σημείωσε ο βουλευτής, ο Γερμανός καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος Macron πήγαν στη σύνοδο με την ελπίδα να δείξουν την επιτυχία της «πολιτικής κλιμάκωσης» τους, αλλά έχασαν τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αυτές τους τις πολιτικές….
Ακόμα κι αν στο Κίεβο μετά τη σύνοδο κορυφής θα «πιούν σαμπάνια», αυτό δεν σημαίνει ότι σε άλλες παγκόσμιες πρωτεύουσες μετά το συμβάν δεν θα ληφθεί απόφαση για «επιτάχυνση της εξόδου από το «ουκρανικό ζήτημα», κατέληξε ο βουλευτής.
Η λεγόμενη διάσκεψη «για την ειρήνη στην Ουκρανία» ανοίγει στις 15 Ιουνίου στο ελβετικό θέρετρο Μπέργκενστοκ με τη συμμετοχή εκπροσώπων 92 κρατών και οκτώ διεθνών οργανισμών, αλλά χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας και χωρίς καν να συζητηθεί το θέμα της κατάπαυσης του πυρός.
Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ, της Κίνας και της Βραζιλίας δεν θα παραστούν στη διάσκεψη.
Η Ρωσία δήλωσε ότι η αναζήτηση τρόπων εξόδου από την κατάσταση στην ουκρανική σύγκρουση χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας είναι απολύτως παράλογη και μάταιη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης