Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκηνές θρίλερ με ομηρία σε φυλακές στη Ρωσία - Νεκροί έξι τρομοκράτες του ISIS που είχαν συλλάβει ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Σκηνές θρίλερ με ομηρία σε φυλακές στη Ρωσία  - Νεκροί έξι τρομοκράτες του ISIS που είχαν συλλάβει ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους
Οι κρατούμενοι υποστηρίζουν ότι είναι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους
Σχετικά Άρθρα
(upd6)  Με επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων δόθηκε τέλος στην υπόθεση ομηρίας σωφρονιστικών υπαλλήλων σε φυλακές στο Rostov της Ρωσίας την Κυριακή (16/6/2024).
Νεκροί έπεσαν οι έξι μαχητές του ISIS από τα πυρά των αστυνομικών ενώ όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι. 
Μετά από οργανωμένη επιχείρηση οι έξι κρατούμενοι που είχαν πιάσει ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους μέσα σε κέντρο κράτησης στο Rostov, στη νότια Ρωσία, σκοτώθηκαν, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων INTERFAX.
Οι υπάλληλοι της φυλακής είναι καλά στην υγεία τους.
Οι άνδρες, μεταξύ των οποίων ορισμένοι είναι ήδη καταδικασμένοι για τρομοκρατικά εγκλήματα, έσπασαν τα κάγκελα ενός παραθύρου στο κελί τους και μπήκαν σε ένα δωμάτιο φρουρών όπου έπιασαν ομήρους τουλάχιστον δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ανέφερε το Baza, ένα κανάλι στο Telegram.
Κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ορισμένοι από τους κρατούμενους κατηγορούνται για εγκλήματα τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης δεσμών με το ΙSIS που είχε αναλάβει την ευθύνη για μια θανατηφόρα επίθεση σε μια αίθουσα συναυλιών της Μόσχας τον Μάρτιο 2024.
R1.JPG

«Το κέντρο λειτουργεί κανονικά, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ανέφερε η υπηρεσία.
Πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις επιβολής του νόμου βρίσκονται στο σημείο.
Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax είχε αναφέρει ότι οι κρατούμενοι ζήτησαν αυτοκίνητο και ελεύθερη διέλευση.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης