Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηγετική ομιλία Erdogan για Παλαιστίνη: Σκοπός μας να εμποδίσουμε τους χασάπηδες της Γάζας – Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν

Ηγετική ομιλία Erdogan για Παλαιστίνη: Σκοπός μας να εμποδίσουμε τους χασάπηδες της Γάζας – Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν
Ξεκάθαρη θέση κατά του Ισραήλ από τον Τούρκο Πρόεδρο
Σχετικά Άρθρα

Επί 76 χρόνια, ο παλαιστινιακός λαός έχει υποστεί κατοχή, καταπίεση και συστηματικές σφαγές, βιώνει άλλη μια ζοφερή γιορτή και λαχτάρα για ειρήνη, υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan, σε ομιλία κατά τη διάρκεια χαιρετισμού στο κόμμα AKP, που διοργανώθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης με τις επαρχιακές οργανώσεις σε 81 πόλεις.
«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που γίνονται σφαγές στα παλαιστινιακά εδάφη. Ο πόνος των αδελφών μας που πέθαναν από το γενοκτονικό Ισραήλ ραγίζει τις καρδιές όλων μας. Σκοπός μας να εμποδίσουμε τους χασάπηδες της Γάζας.
Το εκφράσαμε ξεκάθαρα στους ομολόγους μας στην Ιταλία στη σύνοδο κορυφής της G7 και κινητοποιήσαμε τις επαφές μας για να λογοδοτήσουν οι δράστες της γενοκτονίας», είπε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε:
«Η ανθρωπιστική μας βοήθεια συνεχίζεται, παράλληλα με την πίεση προς όλες τις χώρες να αναγνωρίσουν Παλαιστινιακό κράτος.
Δεν μένουμε σιωπηλοί για τις τραγωδίες στον ισλαμικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γάζας.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να σταματήσουμε την αδελφική σύγκρουση στο Σουδάν. Σπεύδουμε σε βοήθεια των καταπιεσμένων.
Αν θέλει ο Θεός, θα συνεχίσουμε να ορθώνουμε το ανάστημά μας και να είμαστε η φωνή των καταπιεσμένων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης