Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Monde: Η Δύση συνεχίζει την εκπαίδευση περισσότερων Ουκρανών πιλότων για F-16

Le Monde: Η Δύση συνεχίζει την εκπαίδευση περισσότερων Ουκρανών πιλότων για F-16
Η γαλλική εφημερίδα Le Monde ανέφερε στις 17 Ιουνίου ότι η Γαλλική Αεροπορική και Διαστημική Δύναμη δεσμεύτηκε να εκπαιδεύσει 26 Ουκρανούς πιλότους από το 2024 έως το 2026
Οι δυτικοί εταίροι της Ουκρανίας συνεχίζουν τις προσπάθειες για εκπαίδευση περισσότερων Ουκρανών πιλότων σε μαχητικά αεροσκάφη F-16 που παρέχονται από τη Δύση.
Η γαλλική εφημερίδα Le Monde ανέφερε στις 17 Ιουνίου ότι η Γαλλική Αεροπορική και Διαστημική Δύναμη δεσμεύτηκε να εκπαιδεύσει 26 Ουκρανούς πιλότους από το 2024 έως το 2026.
Η Le Monde τόνισε ότι η Γαλλική Αεροπορική και Διαστημική Δύναμη εκπαιδεύει επί του παρόντος 10 Ουκρανούς πιλότους σε Alpha Jet χρησιμοποιώντας αεροηλεκτρονικά παρόμοια με τα F-16.
Το Agence-France-Presse (AFP) ανέφερε στις 17 Ιουνίου ότι οι Ουκρανοί πιλότοι συμμετέχουν σε ένα επιταχυνόμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης έξι μηνών.
Το Politico ανέφερε στις 6 Ιουνίου ότι η εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Laurel Falls δήλωσε ότι η Εθνοφρουρά των ΗΠΑ σχεδιάζει να εκπαιδεύσει 12 Ουκρανούς πιλότους σε F-16 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2024.
Η Δανία ανέφερε τον Αύγουστο του 2023 ότι είχε ξεκινήσει εκπαίδευση 8 Ουκρανών πιλότων σε F-16…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης