Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανοί άπλωσαν σημαία στο Euro που έγραφε «Zelensky κάνε εκλογές» - Οι Γερμανοί διοργανωτές έσπευσαν να την κατεβάσουν

Ουκρανοί άπλωσαν σημαία στο Euro που έγραφε «Zelensky κάνε εκλογές» - Οι Γερμανοί διοργανωτές έσπευσαν να την κατεβάσουν
Μια ουκρανική σημαία με το αίτημα «Δώστε μας εκλογές» απλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της φάσης των ομίλων μεταξύ Ουκρανίας και Σλοβακίας την Παρασκευή (21/6/2024)
Οργισμένη εμφανίστηκε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova με την απροθυμία των ΗΠΑ να ζητήσουν τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία.
Με τον τρόπο αυτό η Zakharova σχολίασε την εμφάνιση ουκρανικής σημαίας με αίτημα για εκλογές στην ποδοσφαιρική διοργάνωση UEFA Euro 2024, που διεξάγεται στη Γερμανία.
Μια ουκρανική σημαία με το αίτημα «Δώστε μας εκλογές» απλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της φάσης των ομίλων μεταξύ Ουκρανίας και Σλοβακίας την Παρασκευή (21/6/2024).
Το πανό αποσπάστηκε από την ασφάλεια περίπου στο 25ο λεπτό.
«Κοιτάζω την Ουάσιγκτον και είμαι σοκαρισμένη: οι Αμερικανοί απαιτούν να γίνονται εκλογές στη Βενεζουέλα σχεδόν κάθε μισό χρόνο, ενώ στην Ουκρανία δεν θέλουν άλλες.
Γιατί; Επειδή ελέγχουν τον Zelensky απευθείας», είπε η Zakharova, σύμφωνα με την Sport-Express.
Για την ιστορία η εθνική Ουκρανίας κέρδισε με 2 -1 τη Σλοβακία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης