Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα Su-35S συνοδεύουν τα Ρωσικά βομβαρδιστικά στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας

Τα Su-35S συνοδεύουν τα Ρωσικά βομβαρδιστικά στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας
Όπως δήλωσε ο πιλότος του Su-35S, το κύριο καθήκον της αποστολής μάχης ήταν η καταστροφή εναέριων στόχων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Το πλήρωμα του μαχητικού πολλαπλών ρόλων Su-35S των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων ολοκλήρωσε μια αποστολή μάχης για την κάλυψη των ενεργειών βομβαρδιστικών και επιθετικών αεροσκαφών κατά την επίθεση σε στρατιωτικούς στόχους και εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Το πλήρωμα του διανυσματικού ελεγχόμενου μαχητικού πολλαπλών ρόλων Su-35S των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων ολοκλήρωσε μια αποστολή μάχης περιπολίας σε μια δεδομένη περιοχή και κάλυψης των ενεργειών βομβαρδιστικών και επιθετικών αεροσκαφών, καθώς και ελικοπτέρων στρατιωτικής αεροπορίας κατά την εκτέλεση αεροπορικών χτυπημάτων σε στρατιωτικούς στόχους και εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη ζώνη ευθύνης της ομάδας στρατευμάτων Κέντρου».
«Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής μάχης, ολόκληρη η ομάδα επέστρεψε με επιτυχία στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αναγνωριστική έκθεση, ο στόχος χτυπήθηκε επιτυχώς».
Όπως δήλωσε ο πιλότος του Su-35S, το κύριο καθήκον της αποστολής μάχης ήταν η καταστροφή εναέριων στόχων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Απογειώθηκα και υποχώρησα κατά μήκος της διαδρομής προς μια δεδομένη περιοχή της ζώνης υπηρεσίας.
Αυτή η πτήση μάχης πραγματοποιήθηκε με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό, τη σύλληψη και την καταστροφή εναέριων στόχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης